Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vicevi

<< < (102/399) > >>

R-Fan:
Mujo ganja novog Ferrarija i vidi Hasu u kvaru s Ficom. Zamoli ga Haso da ga poslepa do doma. Pristane Mujo, ali s upozorenjem : Haso, volim brzu voznju i glasnu muziku, pa ako idem prebrzo, ti iza trubi i blendaj pa cu usporit..I tako oni krenuli, kad nakon 10 min. Mujo zaboravi da je ovaj iza, raspici muziku i gas..Haso iza trubi i blenda ali Mujo ne reagira...I tako sa 300 prolete pokraj patrole. Jedan pandur se srusi..Nakon 15 minuta : Kolega, kolega, jeste dobro, sto je bilo ? ? ? Budi se pandur : Boro moj, neš vjerovat, proleti Ferrari sa 300 a iza Fico trubi i blenda da se makne !

WiNdFuCkEr_kc:
kako bi se zvao Ezel da se bavi poljoprivredom??zvao bi se Frezel    :toothy10: :toothy10: :toothy10:

pave_f12:

--- Citat: R-Fan - 18 Ožujak, 2011, 10:12:10 ---Mujo ganja novog Ferrarija i vidi Hasu u kvaru s Ficom. Zamoli ga Haso da ga poslepa do doma. Pristane Mujo, ali s upozorenjem : Haso, volim brzu voznju i glasnu muziku, pa ako idem prebrzo, ti iza trubi i blendaj pa cu usporit..I tako oni krenuli, kad nakon 10 min. Mujo zaboravi da je ovaj iza, raspici muziku i gas..Haso iza trubi i blenda ali Mujo ne reagira...I tako sa 300 prolete pokraj patrole. Jedan pandur se srusi..Nakon 15 minuta : Kolega, kolega, jeste dobro, sto je bilo ? ? ? Budi se pandur : Boro moj, neš vjerovat, proleti Ferrari sa 300 a iza Fico trubi i blenda da se makne !

--- Kraj citata ---
:laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4:

WiNdFuCkEr_kc:

--- Citat: R-Fan - 18 Ožujak, 2011, 10:12:10 ---Mujo ganja novog Ferrarija i vidi Hasu u kvaru s Ficom. Zamoli ga Haso da ga poslepa do doma. Pristane Mujo, ali s upozorenjem : Haso, volim brzu voznju i glasnu muziku, pa ako idem prebrzo, ti iza trubi i blendaj pa cu usporit..I tako oni krenuli, kad nakon 10 min. Mujo zaboravi da je ovaj iza, raspici muziku i gas..Haso iza trubi i blenda ali Mujo ne reagira...I tako sa 300 prolete pokraj patrole. Jedan pandur se srusi..Nakon 15 minuta : Kolega, kolega, jeste dobro, sto je bilo ? ? ? Budi se pandur : Boro moj, neš vjerovat, proleti Ferrari sa 300 a iza Fico trubi i blenda da se makne !

--- Kraj citata ---
hahahahaha xD

super charger:
evo malo bosanske poezije!!

Vjetar duva,
šljive otpadaju
trule šljive muve spopadaju.
Krmci jedu da ne propadaju,
tvoje mi se oči dopadaju.

Tvoje oči ko farovi FIćE
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,