Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vicevi

<< < (64/399) > >>

ivanm:

--- Citat: Darky - 27 Prosinac, 2010, 19:49:18 ---Evo par i od mene
Policajac zaustavlja pijanog vozaca:
-Gospodine,vi ste presli na crveno?
-Jesam,hik,od bijelog me ubi kiselina

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

B.E.R.O.:
 :icon_tongue:

Kako se zove pametna plavuša?

Zlatni retriver.

‎-.-Kako učinit da plavuši svijetle očI?

-.-Uperiš joj bateriju u uho.

Bila je opća pobuna u selu Ciganka trebala da rodi i sad gdje će kud će Cigo pa ode trk po doktora...dođe doktro u selo kod Ciganke krene on sa porodom i kaže on Cigi:
-Cigo aj ti drš lampu nad pi*kom..
-Nema problema brate doktore...
I rodi se prvo,drugo,treće,četvrto...Cigo sav u zbrki kud će on s tolkom djecom odakle mu pare za svo to čeljad i kaže on doktoru:
-Doktore,a da ja ugasim lampu,ovi se počeli ko komparci da skupljaju

Pita uciteljica Pericu:
-Perice,koliko je 2-2?
-Perica cuti.
-Dobro Perice imas 2 jajeta,ja ti oduzmem ta dva i sta ti ostane?
-Ostane mi samo kur*c uciteljice.

B.E.R.O.:
Idu Mujo i Suljo kroz New York u sitne sate, kad ugledaju iz jednog kontejnera vire noge. Pridju oni blize da vide sta je na srijedi, kad tamo mrtva plavusa u kontejneru.
Gleda Mujo i vrti glavom: "Ccc... moj Suljo, sta ovi Amerikanci bacaju..., ovo se u Bosni moglo guzit' jos deset godina."

Policijska izjava:
A sada test, da vidimo koliko si pijan - je li Miki Maus bio pas ili mačka?

U džungli došlo do šore između Tarzana i životinja i Tarzan izvuče deblji kraj - ostane bez oka, ruke i kare.
Radi teških ozljeda nisu imali vremena tražiti doktore po Africi, pa ga Čita odvede do veterinara na rubu džungle.
Nakon tjedan dan...a liječenja kaže doktor Tarzanu: "Evo Tarzane, učinio sam sve šta sam mogao i mislim da ćeš uskoro biti onaj stari. Umjesto oka stavio sam ti oko sokolovo, umjesto ruke lavlju šapu, a umjesto kare slonovu surlu. Dođi za tjedan dana na kontrolu." Tarzan se zahvali i ode.
Nakon tjedan dana dolazi Tarzan na kontrolu: "Evo doktore došao sam na kotrolu, kako ste rekli."
Doktor: "Kako je Tarzane, reci kako oko?"
Tarzan: "Oko je odlično, vidim ko soko."
Doktor: "Dobro, reci kako ruka?"
Tarzan:"Ruka tj. šapa isto odlično. Ima kanđe, a i snažna je, dobra za šoru."
Doktor: "Odlično, reci a kako kara?"
Tarzan: "A i kara je super, stvarno dugačka, ali jedino dok hodam po stepi čupa travu i gura je u šupak."

B.E.R.O.:
Objašnjava načelnik stanice svojim ljudima zadatak. Naći ćemo se ispred hotela "Bristol" tačno u 11:48h, a za one koji imaju digitalne satove to su dva pendreka, obrnuta stolica i Snješko Bijelić.

Idu Amerikanac, Nijemac i Albanac prašumom i ulove ih Amazonke pa im daju izbor: smrt ili život bez njihove 'muškosti' ...
Amerikanac misli: "Život je život" i odluči se za amputaciju. Amazonke ga odvedu u jednu kolibu, kratak urlik, Amerik...anac izlazi van drzeći se za krvavo međunožje ...
Nijemac donese istu odluku. I njega odvedu u kolibu, pola sata užasnog urlikanja i jaukanja i napokon i on sav krvav izlazi iz kolibe.
Red je na Albanca, ali on zamoli Amazonku da mu samo odgovori na jedno pitanje. Amazonka pristane i on je upita: "Zašto je Amerikanac bio tako brzo gotov, a kod Nijemca je to potrajalo?"
- Znaš, mi ih režemo po zanimanju. Amerikanac je liječnik, uzele smo skalpel i caaaap; Nijemac je drvosječa, njemu smo ga morale otpiliti, pa je malo duže trajalo ...".
- E, mojega ćeš onda da ljižeš dok ne otpadne, ja sam sljadoljedar!

Faba:

--- Citat: Reponja - 13 Prosinac, 2010, 23:51:37 ---

--- Kraj citata ---
:toothy12:
daj jooooos!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju