Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vicevi
Aerox007:
Ulovi pijanac zlatnu ribicu, i da ce je ubit i kaze ova ako em pustis ispunit cu ti 3 zelje...
I reko ovaj ajde, pusti je i pita ribica koja je 1. zelja?
kaze pijanac neka se sva mora pretvore u rakiju i ribica sve pretvori u rakiju...
koja je 2.?
Kaze pijanac neka u svim rijekama i iz svih slavina tece rakija i ribica to ucini
i koja je 3. pita ribica?
kaze pijanac aj daj jos jednu rakiju :toothy9:
T.O.N.I:
kako se na spanjolskom kaze neplodnost
defektos spermos
pita priatelj priatelja
sta bi bilo kada bi ja spavao s tvojom zenom
bili bi kvit
B.E.R.O.:
Dodje nastavnica: - Neka netko kaze nesto cudnovato, ali istinito. Ivica se jedini javi:- k**ra* je tvrd a nema kostiju. - Ivice, kako mozes biti tako prost! - Netko drugi? Nitko se ne javi osim Ivice:- pi*ka je mokra a nikad ne zardja. - Ivice, stvarno se mozes stidjeti! Ajde sada netko drugi. Opet nitko os...im Ivice:- Zemlja je okrugla. - I sto je tu cudno? - A ljudi se jebu na svakom cosku!
Pita Ivica tatu : Tata kako sam ja nastao??
Tata: Bio mi je pun k**ra* tebe pa sam te poslao u picku materinu!!!
Šta ima 2 jaja i 100 zubi? KROKODIL, a Šta ima 100 jaja i 2 zuba? STARAČKI DOM !!
Dođe mali Ivica u sobu i uhvati mamu i tatu kako se ševe. Pita Ivica:
- Tata! Što to radiš!?- j**** ti mamu.
I ode mali Ivica u svoju sobu i krene ševiti baku. Dođe tata i vikne:
- Ivice! Pa što to radiš!!?- Ništa. Eto, sad vidiš kako je to kad ti netko jebe mamu.
:icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
B.E.R.O.:
Došao Mujo kod doktora da mu se požali:
- Dragi doktore, pomozi mi, Fata uopce ne uživa kad je guzim!
- Moj Mujo, probaj napraviti malo atmosfere... evo npr. pokušaj dovesti jednog crnca i nek' ti maše lepezom dok ti guziš!
...
Mujo tako i napravi... maše crnac, Mujo guzi a Fata mrtva hladna.
...Nakon nekog vremena ustane Mujo i kaže crncu:
- Hajde ti guzi a ja cu mahati!
I tako i bi... razvaljuje crnac Fatu, ona se sva izludila od uzbudenja, kad ce ti Mujo na to:
- Vidiš kako se maše, pi*da ti materina!
Aerox007:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju