Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vicevi
marko_AeRoX:
ljudi moji, od utorka i chuck norris nosi dres ivice olića
ferkahr:
mi otisli do jednog kvarta van i jedan decko nam dode i sav bitan pitA KAO ......jel znas sta cak noris radi kad dode u nas kvart??? ja onak staaaa??..........kaze on pa sta mu mi kazemo :icon_scratch:
robert:
Moj najdrazi mužiću,
Pre nego sto stignes sa poslovnog puta, moram da te obavestim o maloj nezgodi koju sam imala sa pikapom na ulasku u garazu.
Na srecu, nije nista strasno i ja nisam povredjena, tako da te molim da ne brines za mene.
Vracala sam se kuci iz prodavnice i pri ulasku u garazu sam slucajno, umesto kocnice stisnula gas.
Vrata od garaze su malo savijena, a pikap se zaustavio kada je udario u tvoj auto.
Meni je jako zao sto se ovo dogodilo, ali posto znam da si ti neznog srca, znam i da ces mi oprostiti.
Ti znas koliko te ja volim i koliko mi je stalo do tebe, ljubavi moja.
Evo ti saljem i sliku stete koju sam napravila.
Ne mogu docekati da te opet zagrlim.
Tvoja voljena zenica.
P.S. Znaš, ono kada sam umesto kočnice stisnula gas, baš me je nazvala tvoja DEVOJKA.
cosa_wp:
Razgovaraju Ronaldo i Messi. Rece Ronaldo- mene je Bog poslao da budem najzgodniji nogometas na svijetu. Rece Messi-mene je Bog poslao da budem najbolji nogometas na svijetu. Rece IVICA OLIC- STA LAZETE NISAM JA NIKOGA POSLAO!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
nrg extreme:
--- Citat: cosa_wp - 29 Travanj, 2010, 20:12:58 ---Razgovaraju Ronaldo i Messi. Rece Ronaldo- mene je Bog poslao da budem najzgodniji nogometas na svijetu. Rece Messi-mene je Bog poslao da budem najbolji nogometas na svijetu. Rece IVICA OLIC- STA LAZETE NISAM JA NIKOGA POSLAO!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju