Ostalo > Motocikli
HONDA CR250R MISLJENJA !!??
Loris Ri:
generalka pred godinu dana,sad treba polugeneralka....i ovo ti je jako skup sport,kroser od 50 i nesto konja,2t, 20 god star.....motor ko i svaki ovakav je zvijerka i gust je sve dok nesto ne cvikne
fatal1ty:
šta ste svi odma usrani, svi se bojite tog cvikanja i tih motora ko crnog vraga... to se uvijek spominje
tko kupuje takav motor, to mu treba biti zadnja stvar na pameti valjda :dontknow:
ako mu je za vikend i zajebanciju nek kupi, ali će sigurno biti ulaganja čim je tak jeftin motor....nešta nije kak treba čim vidiš cijenu.
Loris Ri:
ne ne nisam mu ja reko da ne kupi i nisam usran,nego sam mu samo reko da je to skuplji sport od skutera,al ako ne misli ulozit u njega nesto para da ga dovede u neko normalno stanje neka ga i ne kupuje.....imo mi je frend ktm-a exc 200,motor mu je stajo u garazi,kod njega neznam ako je napravio 2 radna sata,kad ga je prodo,liku je isti dan motor zacviko cim ga je skinuo sa kamiona i upalio....
fatal1ty:
Upravo zbog takvih majstora koji to neznaju složit i ljudi koji neznaju se s takvim motorima nosit jer nemaju ni novaca ni znanju, su svi takvi motori na glasu da se trgaju... a svi slažu samo nek vozi i onda se čude kad se zaćas nešta sjebe. A pola dijelova se vratilo kak se izvadilo jer su "dobri"...mogu kao još vozit.
dino-vk:
--- Citat: fatal1ty - 20 Srpanj, 2011, 16:42:10 ---Upravo zbog takvih majstora koji to neznaju složit i ljudi koji neznaju se s takvim motorima nosit jer nemaju ni novaca ni znanju, su svi takvi motori na glasu da se trgaju... a svi slažu samo nek vozi i onda se čude kad se zaćas nešta sjebe. A pola dijelova se vratilo kak se izvadilo jer su "dobri"...mogu kao još vozit.
--- Kraj citata ---
Slazem se s tobom. :icon_thumright:
Treba imati dobrog servisera i naravno novaca... :hmh: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju