Tehnički kutak > Injection

najaci spuh za ditecha

<< < (16/23) > >>

Zeljac:
a pa i to znam i onda mi je opet bacanje novaca ova masina mora mene posluzit ovu i onu sezonu i ona se isplatila ali ja samo da dobijem da to ne trokira kad se vozim iza nekoga 500 m sa pola gasa ili manje ili vise tako svj i onda kad dam gas on krene pucat na spuh i neznam ni ja sta a kreno sam u pretjecanje a znam da mogu pretec eto to me tako ubija da vam to ne mogu opisat i neznam zasto to tako radi :S

i da bega ja imam setuo ko i ti jedino imam tt a  ti imas rs2 a i ti si imao malossi vl12 a ja imam serijski

Daci:
meni sa special beltom su bile rolice 7.0 grama s kitom su mi sad 7.5..multivar special

Tadr3:

--- Citat: Zeljac - 27 Srpanj, 2011, 12:17:54 ---ja znam vec za jednu masinu sa 5000 km sa strujom sa svime al opet sad pred 2 mj sam utuko u mog ditecha 3000 kn tak da mi se ne isplati stvarno moram ovu masinu vozit dok ide dok ne zariba ili stane ili sta vec jedino to kazem da rjesim taj problem sa tim trokiranjem a sta se tice toga kako ide ja sam zadovoljan bitno je da ide brze od kineza xD  :toothy3:

--- Kraj citata ---

jel to za prodat?

Zeljac:
ja kad sam imo 7 grama koda ga nisam mogo razvrtit tj mogo je jos ali kao da nije imo snage pod brjeg bi mogo se razvuc al ovako na ravnici tesko i sad kad sam stavio 6.7 grama rolice su taman sus fino krajnja fino ma bombon ja prezadovoljan ali me jebe to jebeno trokiranje :S

Tadr3:
meni isto na jednom gasu malo trokira, al full ljepo radi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju