Tehnički kutak > Injection
najaci spuh za ditecha
Zeljac:
a vjerujte mi da si i ja razmisljam prjeci na karb al opet i to je opet novo ulaganje novaca :S
a i ovo je kao upaljac jbt 2,8 L na 100 km :toothy9:
a opet si razmisljam mozda i dobijem neki k**ra* sa tim poliniem al opet brinem se da je to bacanje novaca :S
Daci:
zx-r je po grafu kojeg je izmjerio hgt identičan zx-u samo ima veći i tiši prigušivač...yasuni je promašaj ko što sam ti i reko...za ditecha je najbolji leo vince ..bilo koji e sad ti kak hoćeš
rs2 se isto pokazo jebenim ....
ja imam doma morini karb mašinu instalacije sve živo i nikak mi se neda to stavit gore upravo zbog potrošnje :P
corsa je dobar kit ima frend na nrgu ...vrti se to jebeno i ide dobro ..isto ko i mhr replica
Tadr3:
e sad imam jedno pitanje... da ne otvaram novu temu...
sad sam iso po gablec i povezem frenda i motor ide isto ko ja sam... ja imam nekih 100kg i on ima nekih 75...
sad to znaci da nekaj ne valja sa prijenosom...
serijala, multivar, 6.5 gr, serijsko kvacilo sa svim serijskim, zx, malossi ecu, red sponge... wtf?
Iwo SR Tuono:
meni recimo je ditech isto uvijek išao, bi ja sam na skuteru il vozio nekog, nije bilo pretjerane razlike ni u krajnjoj ni u ubrzanju nešto puno, valjda je bio jako puno momenta pa je mogo vuć dvojicu bez puno problema
Tadr3:
znaci snage ima... al jos vuijek tesko pali.. dali ima smisla malossi ecu na serijali? il da trpam serijski? al opet neznam do kolko okretaja ide
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju