Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizel u skuter, i jos par pitanja
neer:
areu vozi znaci 2-taktni je a to je najmanji problem i ja sam imao taj problem s dizelom ..imao 2 ista kanistera (plava) u jednom dizel u drugom benzin i nasipao sam dizel .ali hvala bogu jako malo ..uspanicio se .i lijepo otvorio rezervar i izvuko svo to smece i nasipao benzina isprao i mirna bosna
mrcina:
dizel ti kod 2t u manjim količinama može poslužiti umjesto ulja
Drnda:
zato ja uvik tocim sam
mrcina:
tako je uvijek sam nikakva kuja se nebu igrala mojom igračkom ako joj ja to nebum dao
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: neer - 13 Veljača, 2008, 21:07:45 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 13 Veljača, 2008, 20:54:33 ---vozi na pola gasa onda!
dizel istoci iz celog sistema i operi cilindar, inace bye bye
--- Kraj citata ---
vozi na pola gasa hahahahahah
pa nebi trebalo nista biti motoru lijepo ti ispusti sav dizel i rezervoara ..i ocisti karburator ..jesi li ga palio nakon sto ti je natocila ..o pa sunasce mu i zenama sad su presle i na motore...ja dosao na benzu neki dan i ostavim skuter na pisti kod agregata i curka stoji (a full ruzna )ja njoj pun rezervvar super 95-ice a ona me pogleda i kao da joj je pisalo u ocima nezelim polomit nokat ja reko ajd vi sad lijepo idite ja cu sam ..zato nedaj kujama motor u ruke jooooj :toothy12:
--- Kraj citata ---
j#bo svinji mater sta je tu smesno? na pola mu ide top-speed, sto muciti motor ako ne mora i odvrtat do kraja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju