Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomozite!
Mr J:
plovak od ulja ti mora biti ukopcan...
daj malo pogledaj sve spojeve i provjer one osigurace naprijed...
replcnt:
--- Citat: Mr J - 14 Veljača, 2008, 12:58:17 ---plovak od ulja ti mora biti ukopcan...
--- Kraj citata ---
upravo to, plovak, što sam ja postavio bio temu nedavno, kad iskopčam plovak ništ neradi, čim uključim sve radi, a neznam kud ću sa njim jer nemam rezervoar ulja, skino sam ga skroz, pa me zanimalo da li se može kako izvest da taj plovak izbacim, da nekako prespojim nešto, il da ga jednostavno ostavim ispod i to e to?
p.s. za autora, zar možeš blicat na runneru????? :icon_scratch:
speed:
--- Citat: replcnt - 14 Veljača, 2008, 17:47:05 ---
--- Citat: Mr J - 14 Veljača, 2008, 12:58:17 ---plovak od ulja ti mora biti ukopcan...
--- Kraj citata ---
upravo to, plovak, što sam ja postavio bio temu nedavno, kad iskopčam plovak ništ neradi, čim uključim sve radi, a neznam kud ću sa njim jer nemam rezervoar ulja, skino sam ga skroz, pa me zanimalo da li se može kako izvest da taj plovak izbacim, da nekako prespojim nešto, il da ga jednostavno ostavim ispod i to e to?
p.s. za autora, zar možeš blicat na runneru????? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa jesmo ti objasnili da kratko spojis dva kraja zica koji idu na indikator plovka
replcnt:
napravim li kratki spoj tebi ču doć da platiš popravak :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy12:
dbara:
--- Citat: replcnt - 14 Veljača, 2008, 17:47:05 ---p.s. za autora, zar možeš blicat na runneru????? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa mozhe kad ima blender...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju