Tehnički kutak > Garaža

Malaguti f15 fire fox

<< < (13/18) > >>

Ivan46:

--- Citat: malaguti1991 - 24 Srpanj, 2011, 14:51:26 ---reci kako ..??  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
sta kako,pa gljiva vuce vise zraka i odma ide vise goriva,a zvuk ce ti biti puno jaci nego sada.
a sta ti motor u kuci drzis,hh. :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: Ivan46 - 24 Srpanj, 2011, 17:00:58 ---sta kako,pa gljiva vuce vise zraka i odma ide vise goriva,a zvuk ce ti biti puno jaci nego sada.
a sta ti motor u kuci drzis,hh. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

aha, al ne denes!

to je uletio kad mi nije bilo staraca i slika se na njemu  :toothy12:

sjecam se ja svog pokusaja pred nekih 7-8g i majkine reakcije  :toothy3:

malaguti1991:
izgleda da se otkrilo šta je problem na skuteru, otišlo je nesta u karburatoru, neki klizači na usisu...stavit ce se novi pa cemo vidjet  :icon_thumright:

malaguti1991:
karbonske  :headbang:

brzi46:
pozdrav,evo da se nadovezem malo....skuter ti je odlican...imam isti takav kupio sam ga od clana foruma tu...marin-w se zove,vidim da i tebe prijenos zeza,ja sam isto puno toga mjenjo i nisam nista postigo jer imam taj neki cudni rezic i morao sam ostavit sve kako je bilo prije ustelano,4.7g role,crveni centralni,tvrdi na kvacilu....itd. itd. moras se malo igrat s tim...ali preporucujem ti da probas zuti stavit jer meni frenda ima isti skoro setup ko ti i ZX-a i s tim je to sredio.....ja jos svog imam u planu nesto slagat dosta sam tog promjenio vec sitnica pa cu ga isto tako pokazat tu na forum..... :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju