Tehnički kutak > Garaža
Malaguti f15 fire fox
malaguti1991:
kako da slusam njega kad ne zna ni on sta je...
???
marracc:
stavi si novi bijeli centralni, i to je to, jer rupe su ti do centralnog manje-vise, a pitaj ga prije kolko je stavio centralni, najvjerojatnije da je opruga izgubila karakteristike...
cvele60:
--- Citat: marracc - 20 Srpanj, 2011, 16:34:32 ---stavi si novi bijeli centralni, i to je to, jer rupe su ti do centralnog manje-vise, a pitaj ga prije kolko je stavio centralni, najvjerojatnije da je opruga izgubila karakteristike...
--- Kraj citata ---
Rupe su tu zbog lose minarelli polutke a mnogo manje zbog federa...
pajo:
ajme majko svakakviš nebuloza ovdije se piše :drunken_smilie:
cvele je sve reko :icon_thumright:
crveni centralni nemoj ni pomišljat stavljat :nono:
bijeli možeš u konbinaci sa trenutnim rolica ili žuti nešto tvrđi ali onda obavezno teže rolice.
ali prvo daj nekom neka napravi redovni servis pa onda štelanje prijenosa ako bude potrebe :icon_thumright:
marin-w:
--- Citat: pajo - 20 Srpanj, 2011, 17:36:17 ---ajme majko svakakviš nebuloza ovdije se piše :drunken_smilie:
cvele je sve reko :icon_thumright:
crveni centralni nemoj ni pomišljat stavljat :nono:
bijeli možeš u konbinaci sa trenutnim rolica ili žuti nešto tvrđi ali onda obavezno teže rolice.
ali prvo daj nekom neka napravi redovni servis pa onda štelanje prijenosa ako bude potrebe :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ajde nam objasni zasto ne crveni feder ? osim sto ce mu se - malo brze trosit remen (sto nije istina u mom slucaju)
- izgubit na krajnjoj (sto nije istina u mom slucaju)
Ne zanima me kako ide setup po knjizi........
Znaci ja sam probao sve kombinacije pocevsi od onih "normalnih" i potrosio brdo novca u komade samo za isprobavanje......
I nakraju dosao do crvenog i skuter je isao 95km/h po satu,ubrzanje odlicno,vukao je odlicno. Nakon 2000km sam otvorio i remen se nije nista potrosio. Onda sam ga prodao i decko ga je otvorio,vidio crveni feder i ocito se kesio kao i ti dok ovo citas pa je kupio/posudio hrpu rolica,federa i krenuo u avanturu. Ne moram rec da se vratio na crveni feder i4.5grama rolice :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju