Tehnički kutak > Blokade
Blokade na tgb-u
Drnda:
Pa i pitam ali nitko ne odgovara
Skinuo sam spuh, u grani je sve normalno, nigdje tuljka nema, spuh je valjkasti, unutar topa se nalazi kao saća, sad dali mu je to blokada ili samo sluzi kao katalizator?
gozz:
Da, to mu je katalizator, ne blokada, bar ne u tom smislu.
Onda, ako nije ništa drugo, imaš "spori" iliti "blokirani" CDI, a to ćeš vidjeti tako da ga razvučeš pred neku nizbrdicu do max, znači na ravnom dođeš do nekih 60, i onda niz nizbrdicu, i ako počmeš osjetno ubrzavati preko 65, 70, onda je CDI ok, a ako se drži oko 50, 55 ko pijan plota, onda je CDI blokiran...
Osim toga, pogledaj da ti uz piksnu na variu stoji još i lim s drugew strane, tamo di su rolice...
speed:
--- Citat: gozz - 14 Veljača, 2008, 20:53:31 ---Da, to mu je katalizator, ne blokada, bar ne u tom smislu.
Onda, ako nije ništa drugo, imaš "spori" iliti "blokirani" CDI, a to ćeš vidjeti tako da ga razvučeš pred neku nizbrdicu do max, znači na ravnom dođeš do nekih 60, i onda niz nizbrdicu, i ako počmeš osjetno ubrzavati preko 65, 70, onda je CDI ok, a ako se drži oko 50, 55 ko pijan plota, onda je CDI blokiran...
Osim toga, pogledaj da ti uz piksnu na variu stoji još i lim s drugew strane, tamo di su rolice...
--- Kraj citata ---
pgledaj moju temu skidanje blokade s peugeota pa ces znat oo kojem je limicu rijec
Drnda:
ok pogledat cu :icon_thumright:
ako se javi r50x ili onaj drugi lik sta vozi tgb valjda ce znati :sad1:
Za taj limic stvarno nisam gleda, a radje bi se razbija sa njega nego opet rastavja jer nijedan imbus nije normalan, pola sata mi je trebalo da skinem onu oprugu od paljenja sta je drze 3 imbusa za ventilator. A i nemam kommpresor da odvijem vent. u mene je suprotni navoj za skinuti vent. sat vremena sam pokusava skinuti ali jednostavno ne ide Tako da uopce niam gledao na taj limic iza varija,niti sam znao za to do sada :binkybaby:
svemirac:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Veljača, 2008, 21:30:12 ---ok pogledat cu :icon_thumright:
ako se javi r50x ili onaj drugi lik sta vozi tgb valjda ce znati :sad1:
Za taj limic stvarno nisam gleda, a radje bi se razbija sa njega nego opet rastavja jer nijedan imbus nije normalan, pola sata mi je trebalo da skinem onu oprugu od paljenja sta je drze 3 imbusa za ventilator. A i nemam kommpresor da odvijem vent. u mene je suprotni navoj za skinuti vent. sat vremena sam pokusava skinuti ali jednostavno ne ide Tako da uopce niam gledao na taj limic iza varija,niti sam znao za to do sada :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Meni to skinuli na servisu za 100k.sad ide 70 i dosta mi je to :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju