Eh ovako ljudovi moji...krenem vam ja danas po onoj vrelini sa djevojkom na jezero tu u okolini da se reko malo rashladim...i idem ti ja 120 po satu ....i odjednom skuter izgubi gas i ugasi se ..stanem,pokusam da upalim ...nista...skinem svjecicu ona oke izgleda,zavrnem je ponovo i skuter upali..i krenem ti ja kad opet 1 km dalje samo se ugasi ponovo ,stanem opet i upali ali se odma ugasi,ali ako drzis malo gasa upali i radi sve dok ne pustis gas tj dok obratji ne padnu tamo oko 2000 i onda se samo ugasi..i krenem ja nazad kuci..i nakon 500 m opet se ugasi i nece da upali vise nikako ...skino svjecicu reko da vidim imal iskre...iskre kao da ima i nema...na pocetku tek kad das kontakt i zaverglas baci malo iskre jedno 2 sek taman da upali i vise je nema.....
Ono sto mi je palo na pamet da moze bit je sljedece : - Svjecica,CDI i Bobina....ostalo mi vise nista ne pada na pamet....ajde da cujem vase prijedloge do cega bi moglo da bude ?? kako da isprobam jel cdi i bobina ?? svjecicu cu sutra uzet drugu pa probat i ako vjerujem da nije do nje jer sam je zamjeio prije 1000km ....jel moze do jos cega da bude ??
Ako bude CDI i bobina jel uzimam komplet sve ? i kljuceve i bravu i Bobinu ili ?? koja je cijena toga ??