Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivar

<< < (14/15) > >>

el:
a budem kaj bum ;Dsad

Poggiali:

--- Citat: el - 04 Prosinac, 2006, 20:29:54 ---ja sam se zaj#bo s farbom bil je frisko ofarbani i ja stavim spuh i gass. i farba izgorila na grani kak da se to skine

--- Kraj citata ---
joj a rekel sam ti nemoj ga odma pregrijavat, trebal si ga kratko palit pa gasit dok se malo ne zapeće :BangHead:
jer sam ga na dan prodaje još prošo jedanput, jer sam imal malo spreja, pa da popravim. ak misliš skidat onda uzmi desol i sa njim namaži. A ispod je spuh bil poliran, pa nemoj sa grubim šmirglom skidat, možeš ga opet ispolirat.

el:

--- Citat: Poggiali - 06 Prosinac, 2006, 00:08:52 ---
--- Citat: el - 04 Prosinac, 2006, 20:29:54 ---ja sam se zaj#bo s farbom bil je frisko ofarbani i ja stavim spuh i gass. i farba izgorila na grani kak da se to skine

--- Kraj citata ---
joj a rekel sam ti nemoj ga odma pregrijavat, trebal si ga kratko palit pa gasit dok se malo ne zapeće :BangHead:
jer sam ga na dan prodaje još prošo jedanput, jer sam imal malo spreja, pa da popravim. ak misliš skidat onda uzmi desol i sa njim namaži. A ispod je spuh bil poliran, pa nemoj sa grubim šmirglom skidat, možeš ga opet ispolirat.

--- Kraj citata ---
zagrijaval sam ga ja ali ocito premalo. e mozes mi rec kolko je tebi runner iso s tim spuhom

Poggiali:
Išo je 110 po vuri, sa multivarom prek 115, a kad je bil kit prek 120.

p.s. šteka forum, jedva sam napisal odgovor.

el:
uf 110, meni s malossi 2000 multivarom ide 97.
zakai je tebi isel tolko bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju