Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi multivar

<< < (11/15) > >>

el:
ok znaci red sponge. kad kupim taj filter dal opet treba stelat karb ili stavim i vozi

el:

--- Citat: el - 04 Prosinac, 2006, 18:50:59 ---ok znaci red sponge. kad kupim taj filter dal opet treba stelat karb ili stavim i vozi

--- Kraj citata ---

ujutro sam stavio ZX-a a imam i multivar i skuteru se ubrzanje a i krajnja brzina fantasticno popravilo. do 85km ima jednolicno ubrzanje a onda malo sporije do 98km   :icon_biggrin: :toothy12:

StreetRunner:
Imam vam 2 pitanja jer mislim stavljat ist što i el.Šta je red sponge i koliko košta?Trebam li mjenjati spuh na Gileri runner DD,jer meni se onaj spuh čini sasvim dobar i otvoren?

Hrastinski:

--- Citat: el - 04 Prosinac, 2006, 18:55:10 ---
--- Citat: el - 04 Prosinac, 2006, 18:50:59 ---ok znaci red sponge. kad kupim taj filter dal opet treba stelat karb ili stavim i vozi

--- Kraj citata ---

ujutro sam stavio ZX-a a imam i multivar i skuteru se ubrzanje a i krajnja brzina fantasticno popravilo. do 85km ima jednolicno ubrzanje a onda malo sporije do 98km   :icon_biggrin: :toothy12:

--- Kraj citata ---

kolko si platio zx-a?

Mr J:

--- Citat: StreetRunner - 04 Prosinac, 2006, 19:10:56 ---Imam vam 2 pitanja jer mislim stavljat ist što i el.Šta je red sponge i koliko košta?Trebam li mjenjati spuh na Gileri runner DD,jer meni se onaj spuh čini sasvim dobar i otvoren?

--- Kraj citata ---
Red spoonge ti je filter zraka koji je propusniji i stavlja se u kuciste (airbox) cijena, neznam, oko 50kn...

Neznam kakav auspuh ima, je li rezonantni ili nije... Ako je rezonantni onda ga netrebas mijenjati. Moja Formula 50 LC iz '98 ima serijski rezonantni auspuh pa zato nisam mijenjao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju