Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi multivar
el:
evo malo sam postelo karb i neke sitnice i skuter ide ko kad je bio bez multivara mozda za 2,3 kmh brze start mu je isti nista brze ne potegne i kad dam gas ne krene odmah nego za 1sec. dal mozda trebam promijenit set federa ili... skut ima 10000km
Mr J:
--- Citat: el - 20 Studeni, 2006, 08:49:22 ---evo malo sam postelo karb i neke sitnice i skuter ide ko kad je bio bez multivara mozda za 2,3 kmh brze start mu je isti nista brze ne potegne i kad dam gas ne krene odmah nego za 1sec. dal mozda trebam promijenit set federa ili... skut ima 10000km
--- Kraj citata ---
Ako nisi mijenjao onda definitivno... Krene nakon 1 sec? mislis prvo polako krene pa onda šus...
el:
--- Citat: Mr J - 20 Studeni, 2006, 10:18:41 ---
--- Citat: el - 20 Studeni, 2006, 08:49:22 ---evo malo sam postelo karb i neke sitnice i skuter ide ko kad je bio bez multivara mozda za 2,3 kmh brze start mu je isti nista brze ne potegne i kad dam gas ne krene odmah nego za 1sec. dal mozda trebam promijenit set federa ili... skut ima 10000km
--- Kraj citata ---
Ako nisi mijenjao onda definitivno... Krene nakon 1 sec? mislis prvo polako krene pa onda šus...
--- Kraj citata ---
da bas tako. to su znaci federi. zna ko mozda cijenu tih federa
Mr J:
--- Citat: el - 03 Prosinac, 2006, 13:45:37 ---
--- Citat: Mr J - 20 Studeni, 2006, 10:18:41 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da bas tako. to su znaci federi. zna ko mozda cijenu tih federa
--- Kraj citata ---
oko 120kn 3 tvrdoce, po bojama
el:
koju boju da uzmem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju