Pozdrav svima.Nije me bilo na forumu otkako sam kupio Gileru Runner SP 50.. 2 godine
Imam jedno pitanje,a mozda i 2...
Zanima me dal mi se vise isplati uzeti polovnu Nexus 300 ili da dam svoju Gileru pod racun i nadoplatim jos 27 000 KN??
Gileru sam platio 20.000 KN novu u salonu Maras u Vinkovcima i stavio joj Malossi kit od 70 kubika,Gianelli auspuh,valjcice 5,5 g,zracni filter malossi itd..Skuter ide kao simplon ( 100 KM/h)
evo koliko trazim na njuškalu za njega i podaci:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/gilera-runner-sp-50-malossi-kit-70-cm3-70-cm3-oglas-3164830Nazalost nemam bas nekih ponuda za njega,a stvarno ga dajem ispod cijene..
Ovi u moto salonu mi daju oko 10 000 a mozda i 11 000 KN,sto je po meni stvarno izgubljen novac...
Da li neko sa foruma prodaje NEXUS 300??
Nexus 300 uzimam iz razloga sto mi treba skuter za dvoje (mene i djevojku),i da moze malo povuci na ravnini...Naravno ne samo i zbog toga,nisam bas amater ali znam se dobro naginjati u okukama
Imam na raspolaganju 4.000 eura + svoj Runner...
Zanima me jos dal ima neke razlike Nexus 250 i 300?? Ako imam pare zasto ne 300?Koja je maximalna brzina Nexus 300?
Pa evo ako ima neko za prodati nexus 300 u Vukovarsko-srijemskoj,Osijek itd,uglavnom slavonija nek posta link slika ili ako je neko za neku kompenzaciju ili hoce da kupi nabrijanog Runnera po povoljnoj cijeni nek se javi ovde...
Hvala unapred..
Sad da cujem vase komentare,predloge,savjete,misljenja itd,jer vjerujem da ima vas dosta ovde koji se razumiju vise od mene u skutere i motore...