Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (2/30) > >>

aerox92:
sve je to slicno..sam biraj 250-300 neces pogrijesit :) 300 je skuplji :)

ndamjan4:
jedini nacin da uzmem novu NEXUS 300 je taj da im dam svoju Runnericu i 26500 kn u kesu...
Zelim taj skuter otkako je izasao,a zajebao sam se sto sam uzeo runnera jer sad ne mogu dobiti pare koje sam dao i ulozio u njega..A skuter je nov...
Kad vec imam para i drzavni posao zasto ne bih bolje uzeo 300 a ne 250??Necu jos nista koji auspuh i multivar itd jer ga jos nisam kupio,tako da cemo o tome drugi puta...
Kolika je razlika u registraciji??
i koliko sam upoznat moram imati A2 kategoriju koja je do 37 kw tj 51 konj...??
Veliki motor mi ne treba i ne zelim ga(ima drug 6 komada od Krosera Suzukija 450 i husqarne 450,pa KTM Sm 980,Honda CBR 1000 2009 RR.,mogu da ih vozim kad god hocu).Zelim bas skuter do 300 kubika a posto sam vjeran Gileri oduvijek,samo NEXUS dolazi u obzir tako da...
A vidio sam da je vecina na ostalim temama o NEXUSU rekla bolje 300 nego 250...

steeef:
onda očito nisu vozili i jedan i drugi..razlika je 30 kubika,a to je i jedina razlika na ta 2 skutera..a razlika u cijeni i osiguranju je druga stvar..tvoja lova pa uzmi kaj oćeš.

onda su ti malo ponudili za tvoju runnericu,novi nex je oko 37 soma.

Iwo SR Tuono:
250, na nexusu plaćaš više 1ks razlike i nešto sitno momenta, kubikaža je 278cc i skuplja je registracija, a da je nešto brži i bolji od 250 i nije, tvoj novac tvoj izbor, ionako neš pogriješit

za runnera premalo dobivaš, prodaj tuning dijelove, složi serijalu i prodaj ga takvog i onda ćeš izvuć nešto više love

Go-Go RUNNER:
aaaaaaa ti si taj, ne znam zašto pišeš da sa runnera nije padano? Ili padano ili dobro sastrugano ne kuzim?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju