Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (28/30) > >>

spajki:
Puno puno sretnih kilometara, napisi malo iskustva, mane, itd itd.. Za nas koji cekamo priliku da uzmemo jedan takav :icon_thumright:

enel:
Jako zanimljiva tema, procitao sam svih 7 strana u cugu i moze se puno toga pametnog procitati  :icon_biggrin:

Iako vozim zujalicu od 50 ccm uvijek su me zanimali ovi vece kubikaze i ja licno bi uzeo Nexusa (moje misljenje!), a ndamjan-u cestitam na kupnji Beverlija i zelim puno sretnih kilometara  :icon_thumright:

BD-electronic:
Pozdrav svim forumašima !
Molio bih da mi malo pomognete, naime namjeravam da uzmem Nexus 300 2010g. kao prvo zanima me koliko je komotno i udobno sjediti na ovom skuteru jer sam visok 202 cm, zanima me da li će mi smetati upravljač jer recimo na Piaggio x7 jedva da se uklopim, koljena mi smetaju rukama na upravljaču?
Dosta sam čitao po forumu ali nisam baš naišao na ovakve probleme kod skuteraša.

steeef:

--- Citat: BD-electronic - 21 Listopad, 2011, 12:51:23 ---Pozdrav svim forumašima !
Molio bih da mi malo pomognete, naime namjeravam da uzmem Nexus 300 2010g. kao prvo zanima me koliko je komotno i udobno sjediti na ovom skuteru jer sam visok 202 cm, zanima me da li će mi smetati upravljač jer recimo na Piaggio x7 jedva da se uklopim, koljena mi smetaju rukama na upravljaču?
Dosta sam čitao po forumu ali nisam baš naišao na ovakve probleme kod skuteraša.

--- Kraj citata ---

nexus je dosta velik i komotan skuter isto tak i udoban usprkos sportskom izgledu.
x7 je dosta manji i niži od nexusa pa mislim da na nexu nebi smjelo bit problema..
svakak bi ti preporučil prije kupnje da isprobaš skuter dal ti odgovara  :icon_thumright:

BD-electronic:
Da svakako ću da ga isprobam samo mi je udaljen 160 km pa treba da uhvatim vremena jedan dan da odletim i probam, inače ja sam iz BiH i samo dva nexusa sam našao na ponudi da se prodaju jedan je prešao 16 000km, i 2009 g. pa me interesuje  koliko oni od prilike prelaze km i na šta bih pri kupovini kao laik trebao da obratim pažnju ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju