Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS 300

<< < (24/30) > >>

mrcina:
jedan je stariji model a drugi je njegov nasljednik. prije su bila dva modela dok sada imamo samo jedan.

jedan je prije imao samo 500ccm dok je drugi bio 125/250, sada je to sve jedan model sa tri mašine.

vale_vx:

--- Citat: mrcina - 31 Srpanj, 2011, 13:51:22 ---jedan je stariji model a drugi je njegov nasljednik. prije su bila dva modela dok sada imamo samo jedan.

jedan je prije imao samo 500ccm dok je drugi bio 125/250, sada je to sve jedan model sa tri mašine.

--- Kraj citata ---

nije baš tako. sad postoji:
NOVI Beverly 300 IE
Beverly Tourer 300IE i 400IE
Beverly Cruiser 500 IE

dakle ti skuteri se sad mogu kupit kod ovlaštenih distributera u RH

Rinsy:
Uzmi 250

ndamjan4:
Cruiser ima drugaciju kokpit masku(metalni okvir za obrtaje i kilometar sat) za razliku od ostalih beverly modela koji imaju plasticnu...
Bez obzira na to,imam bezeciranu zamjenu za svoj i nadoplatu za nexus 300...Ali me nekako vuce Beverly 500 cruiser,najvise sto je 500 kubika a sminkerski je...  :)

kiroprakticar:

--- Citat: ndamjan4 - 03 Kolovoz, 2011, 13:03:27 ---Cruiser ima drugaciju kokpit masku(metalni okvir za obrtaje i kilometar sat) za razliku od ostalih beverly modela koji imaju plasticnu...
Bez obzira na to,imam bezeciranu zamjenu za svoj i nadoplatu za nexus 300...Ali me nekako vuce Beverly 500 cruiser,najvise sto je 500 kubika a sminkerski je...  :)

--- Kraj citata ---

uzmi cruiser500, to je bentley među skuterima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju