Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS 300
steeef:
to stoji,imaš svaki skoro auto po gradu...al nisam ciljal na ganjanja nego da lakše kliziš kroz promet..a i poboljšana su međuubrzanja kaj puno koristi kod preticanja kaj si već spomenul :icon_thumright:
--- Citat: mrcina - 23 Srpanj, 2011, 18:36:37 ---ajde štef naj se žestiti, uzmi pivo i počasti se.
--- Kraj citata ---
ne žestim se,samo ne velim da me neko kupi na red sa dezinformacijama i subjektivnim mišljenjima i popljuje skuter koi nije ni vozil.
mrcina:
čuj da sam htio kupiti nexus mogao sam ali nisam kupio sam x9 250 evolution i zadovoljan sam njime samo što sam zajeban i reagiram na svaku sitnicu umjesto da uživam u vožnji.
ipak preferiram nexusa od beverlija jer je bolji skuter, jedino je šteta što nije verzija od 400ccm.
steeef:
--- Citat: mrcina - 23 Srpanj, 2011, 18:47:49 ---čuj da sam htio kupiti nexus mogao sam ali nisam kupio sam x9 250 evolution i zadovoljan sam njime samo što sam zajeban i reagiram na svaku sitnicu umjesto da uživam u vožnji.
ipak preferiram nexusa od beverlija jer je bolji skuter, jedino je šteta što nije verzija od 400ccm.
--- Kraj citata ---
toe tvoj propust...
po čemu bi bila bolja verzija 400?
i po čemu je to točno bolji skuter nexus od beverlya?
beverly 500 nisi vozil a pretpostavljam da nisi ni nexus 500 tak da ono rekla kazala na kaj se lagano popiškim.
skuteri i motori imaju svoju klasu i namjenu..a nexus i beverly nisu ista klasa tak da ih voze i kupuju ljudi kak kome koi bolje paše..
a i tvoj x9 je daleko daleko od nekog sportskog skutera.
i nije i.e.
aerox92:
zasto bi pravili 400 kad imas 500? :D ako neces 250-300 koji su veoma slicni kupi 500 i mirna Bosna :headbang:
moto:
mrcina i steff sta sew svadjate nek uzme koji mu bolje lezi i mirna bosna :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju