Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 vs. 500 - performanse i troskovi?

<< < (2/2)

mrcina:
stipe ti si napisao 120 po gps-u što je po čuki nekih 130/135/140. ja nisam spominjao gps a ti jesi i zato ne mučkati lončiče.

da dvije osobe na skuteru i nepretjerivati sa brzinom max brzina 100 po čuki ili 90 po gps-u.

težina beverlija 500 i 250 razlika je minorna ali je snaga skoro pa dupla.

volio bih te vidjeti na semaforu sa 500i 250 kišica asvalt vruč/mastan, startate na isti način pun gas, tko je na podu u sljedečih 5 metara .

ovdje če ti mnogi reči jednu statistiku zašto motoristi mrze takvu podlogu.

kod 500 je prijenos snage na zadnjem kotaču veči i proklizavanje je neizbježno nakon toga zanošenje guzice i pad , to se kod 250 neče desiti upravo zbog manjka snage koja je največi činbenik tih pogrešaka.

BoLT3K:
Sm
--- Citat: stipe - 18 Srpanj, 2011, 16:06:04 ---a sto sam ja gori napisao? napisao sam max brzinu i putnu brzinu, a ti samo ponovio to napisano i dodao da sam lud???  ???

odakle si sad izvukao 200km/h na beverlyju? a pricas kao da je 120km/h neka prejebena brzina :D uozbilji se ti malo...

tocno...

opet tocno

prejak??? i bev 500 lagan???

bev 500 se vozi po gradu isto kao i bev250, al se osjeti da je tezi, jedino je to razlika... i ono kvacilo vec gori napisano...
a snage ima, prejak sigurno nije, guz oce baciti bez beda, al ce i 250, ako se malo bolje zaigras... sve ovisi o gasu, a hvala Bogu, lipo se moze dozirati na oba dva...

--- Kraj citata ---
Smijem ti biti drug ?

stipe:

--- Citat: BoLT3K - 18 Srpanj, 2011, 23:12:29 ---SmSmijem ti biti drug ?

--- Kraj citata ---

ne

--- Citat: mrcina - 18 Srpanj, 2011, 23:08:22 ---stipe ti si napisao 120 po gps-u što je po čuki nekih 130/135/140. ja nisam spominjao gps a ti jesi i zato ne mučkati lončiče.
--- Kraj citata ---

po čuki je 140, dodaje prestrasno...

--- Citat: ---da dvije osobe na skuteru i nepretjerivati sa brzinom max brzina 100 po čuki ili 90 po gps-u.
--- Kraj citata ---
120 po satu je 103 po gps-u (mjerio sam osobno, 100 po satu je 83 po gps-u, 110 je 93 a 120 je 103)

--- Citat: ---volio bih te vidjeti na semaforu sa 500i 250 kišica asvalt vruč/mastan, startate na isti način pun gas, tko je na podu u sljedečih 5 metara .
--- Kraj citata ---
opet govorim, stalno vozim i jedno i drugo, na podu nece nitko biti, zna se kako se vozi po klizavoj podlzi...
i tko jos starta sa punim gasom?

--- Citat: ---ovdje če ti mnogi reči jednu statistiku zašto motoristi mrze takvu podlogu.
--- Kraj citata ---
mrze je svi, ne samo motoristi...

--- Citat: ---kod 500 je prijenos snage na zadnjem kotaču veči i proklizavanje je neizbježno nakon toga zanošenje guzice i pad , to se kod 250 neče desiti upravo zbog manjka snage koja je največi činbenik tih pogrešaka.

--- Kraj citata ---
ma o cemu ti pricas? nisi cuo za gas? po tvojoj logici je snaga na zadnjem kotacu maksimalna odmah na startu, pa se svi krse samo tako...
zna se zasto sluzi gas, okretaji, rast snage i momenta!
ako se vozi po skliskom, vozi se na vrhu gasa, lagano i pazljivo... nema teorije da proklize

noky007:
I kolke su cijene guma za njega, kolko filter ulja, remen, filter zraka ,pumpa vode , fazni lanac spaner, regler se cesto spominje da voli kihnut?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju