Tehnički kutak > Tuning skutera
mid / high end 2 kvacila
Faba:
--- Citat: fleky911 - 14 Srpanj, 2011, 23:54:34 ---stage6 mi se nekak više sviđa a opet malossi je malossi...neda mi se mucit više sa fly-om
--- Kraj citata ---
i fly je malossi pa ti ne paše :dontknow:
doritos:
--- Citat: Faba - 15 Srpanj, 2011, 00:09:18 ---i fly je malossi pa ti ne paše :dontknow:
--- Kraj citata ---
kolega faba , mozda mu Malossi Fly ne paše zato što je slučajno Malossi Fly za serijalu, base i slabiji miderace!
Imao sam polini speed clucth koji kosta 70eu i nakon jebanja pun k, nije za jace od base i slabiji miderace.
Deltu ili Stage6 = oboje je jebeno kvacilo :icon_thumright:
Ja sam vjeran Malooossiiiu tako da imam deltu i sve 5 :icon_thumright:
fleky911:
fly nemogu naštelat....
Sa crnima se vise vrti nego ima snage a crvenima opet to nije to i kad bi ih malo napeo crvene mislim da bi bilo taman ...
3alfa3:
--- Citat: fleky911 - 15 Srpanj, 2011, 00:18:45 ---fly nemogu naštelat....
Sa crnima se vise vrti nego ima snage a crvenima opet to nije to i kad bi ih malo napeo crvene mislim da bi bilo taman ...
--- Kraj citata ---
Pa probaj onda sa plavima, oni su izmedju crvenih i crnih.
Ali delta se stela na 100 nacina. Utezi su super stvar - mozes otezati kuplung tako da proklizuje sto manje (za drag), a mozes i olaksati kako bi izlazak iz sporog zavoja prosao bez odvajanja kuplunga i naglog spajanja uz trzaj. Osobno sam podesio na sto teze i sa federima trazio okretaje koji mi trebaju
pralas:
problem je sto fly kvacilo nije za tako jaki setup,jer jednostavno ne moze izdrzati toliku snagu!
meni se rms racing kvacili na roostu i metrakitu nakon 200km skoro raspalo,pakne se pocele odljepljivati...
jednostavno zna se koje je kvacilo za koji setup i to je to!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju