Tehnički kutak > Tuning skutera
Zujanje
probiker:
Ne kužim "pogledaj pod dekl"? Šta da vidim?
Bwt. disk je promjenjen na 1000 km. Bio sam nabavio novi disk pa sam stavio. tak da nevjerujem da je disk u pitanju
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: probiker - 13 Veljača, 2008, 20:55:42 ---Ne kužim "pogledaj pod dekl"? Šta da vidim?
Bwt. disk je promjenjen na 1000 km. Bio sam nabavio novi disk pa sam stavio. tak da nevjerujem da je disk u pitanju
--- Kraj citata ---
disk si mogao i juce da stavis nov, to nema veze, ako su ti otisle plocice ti kocis metalom i tako ostecujes disk!!
probiker:
alo frende, de čitaj šta gore piše... nešt mi zuji čim se brzina poveća na 45, 50 kmh.
da je disk onda bi zujalo stalno
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: probiker - 13 Veljača, 2008, 21:24:02 ---alo frende, de čitaj šta gore piše... nešt mi zuji čim se brzina poveća na 45, 50 kmh.
da je disk onda bi zujalo stalno
--- Kraj citata ---
citam ja, nemas brige :icon_thumright:...ja sam ti to i rekao, ali o5 ti kazem, pogledaj, jer ako su plocice bas pri kraju, nekada se ne moze cuti pri malim brzinama, tako ja nisam primetio pa mi zadnji disk sada ima rovove a ne kanalice...\
i probaj da guras motor malo trceci da vidis dal se cuje, jer ovako ne cujes od rada masine
probiker:
Ma disk je ok, ko iz fabrike... Ko nov!
Al da je stvar u disku, onda mi nebi prestao zujat, pa onda nakon par mjeseci opet krenut...
Zajeb ti disk, danas sam ga baš vozao i imam osjećaj da krči negdje kod tahometra
Ja danas otpojio sajlu za kmh i ono opet kenja!!!
Pa razbit ću ga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju