Tehnički kutak > Tuning skutera
sr50 remen dodira bendeks
3alfa3:
Meni je jedan (od 5-6 koliko sm ih promijenio) Malossi kevlara na NRG Poweru isto dirao bendiks. Samo se boja slova sa remena pogulila, al remen je fizicki bio OK. Ne znam zasto se to desilo, pogotovo zato jer se sa ostalim (identicnim) remenima to nikad nije desavalo ni prije ni poslije
3alfa3:
--- Citat: miki_pp - 13 Srpanj, 2011, 03:15:10 ---sr 50 serijal sa novim multivarom je dostigao 102 na gps na lepim uslovima na ravno.
--- Kraj citata ---
Nemoj se ljutit, ali to ne mogu povjerovat, jer toliko (mozda koji km/h vise) je po ravnom isao moj NRG sa malossi replika kitom, 19 karbom i Yasuni R spuhom, a vjeruj mi da je bio postelan optimalno. Da si napisao na nizbrdici OK, al po ravnom....
oliver:
ta crta sto se vidi je bila crta prije toga pred da se smeni remen ali od kad je stavljen novi remen ubo se vidi do kuda je isao
Drnda:
jeb me ako sam te skuzio :toothy12: :toothy12:
MIKSETA:
--- Citat: oliver - 13 Srpanj, 2011, 16:09:50 ---ta crta sto se vidi je bila crta prije toga pred da se smeni remen ali od kad je stavljen novi remen ubo se vidi do kuda je isao
--- Citat: Drnda-1 - 13 Srpanj, 2011, 16:14:55 ---jeb me ako sam te skuzio :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ta crta koja se vidi je napravljena prije da se smeni remen ali od kaj je stavljen novi remen lepo se vidi do kuda ide ili isao
Sada drnda razumes :D
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju