Općenito > Servisi

Promoto -Split dojmovi

<< < (4/9) > >>

duje87:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Srpanj, 2011, 12:24:23 ---joj zaboravio da pia imo ono crijevo slijepo na spuhu, ja kontao sas ventil... sorry
 :toothy11:

--- Kraj citata ---

I ja gledan sta ti pises, je da san zadnji put radia to prije 3 godine, al koliko se sican da je isla dizna 64 umisto 53..

Drnda:

--- Citat: duje87 - 13 Srpanj, 2011, 17:48:16 ---I ja gledan sta ti pises, je da san zadnji put radia to prije 3 godine, al koliko se sican da je isla dizna 64 umisto 53..

--- Kraj citata ---
ka na svakome nakon servisa nadjem 53 diznu  ;D

duje87:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Srpanj, 2011, 00:39:30 ---ka na svakome nakon servisa nadjem 53 diznu  ;D

--- Kraj citata ---

Nemogu se nista zaklet jer je proslo vise od 3 godine, al cini mi se da je tako bilo, al nemoj me razapet ako san sta krivo reka :icon_biggrin:

Drnda:
ide 62 ili 64 nisam siguran... to si u pravu, ali ja vecinom nadjem 53 u njemu, kao i u svakom skutu.. 53 je standard za nove skutere , i kod pezoa je tako i kod piaggia, minarelli nisam gledao...

stunt_master:
Jera kani se promota, bio san sad, pusti to, skupi su dosta i nebriga ih za skut.

Dacu ti broj di san svoje blokade stavlje od servisa,ako oces ,meni ih je dzabe stavio (i prigleda runnera sta san tio uzet prvog ),a i tebi bi moga skinit dzabe onda,i jos gledas kako sta radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju