Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvačilo 107mm za minarelli.... (rubrika vjerovali ili ne :( )

<< < (7/11) > >>

danc00:

--- Citat: pralas - 12 Srpanj, 2011, 22:27:35 ---slazem se s ovim gore,gore su bili crni MHR federi to je bio show ;D
solidno je rms,meni je na base bilo dobro i koristio bi to kvacilo do nekog slabijeg midracea sve preko toga bolje kvacilo....

danijele vrhunsko si kvacilo uzeo,trebalo bi pasati ali kao sto 3alfa3 kaze centralni feder ti nece pasati :toothy3:

--- Kraj citata ---

A j**** im miša pa skupljeg nemaju u trgovini, mora služit :icon_thumright: Paše centralni, samo velim nema utor ko serijski od 54mm da centralni sjedne u njega, jel to RMS ima ili je taj dio isto ravni ko kod stage 6..daj pogledaj molim te!

pralas:
nema rms nikakav utor ;)

danc00:
Onda nema straha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jumping: :jumping: :jumping: :icon_colors: :icon_colors:

To je to, onda mora pasat bez brige ! Još tvoje zvono objesim gore i štelanje more početi....

pralas:
auu vidjet ces kada ti stigne zvono,to je najskuplje zvono stage 6 R/T inace za high end ;)

danc00:
Samo bu mi zvono dalo 0.5KS  :laughing6: :laughing6:  :icon_thumright:

To je i bil jedan od razloga zake sam zel stage 6 kvačilo, jer uz njihovo zvono će pakne lovit valjda cijelom površinom, a pošto imaju veliku površinu proklizavanje bi trebalo biti minimalno... kaj ne ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju