Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvačilo 107mm za minarelli.... (rubrika vjerovali ili ne :( )

<< < (5/11) > >>

marin18:

--- Citat: pralas - 11 Srpanj, 2011, 22:41:33 ---nemoj rms racing kvacilo,sranje je-znm jer ga imam!
ako vec kupujes kupi posteno kvacilo,ako vec neces deltu onda definitivno polini g3 for race ili stage6 stelajuce!

--- Kraj citata ---
za njegov setup sasvim dovoljno

danc00:

--- Citat: doritos - 12 Srpanj, 2011, 19:39:09 ---Nije te zaj#bo, dobro ti je rekao da pase!

paše ti pia kuplung, samo su ferode mrvicu šire al sve ti je isto. frendu sam neki dan Malossi Fly za piaggio ubacio u minarelli( aprilia area51 ) i sve uredno radi, nema sta biti i sve ti je isto.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ok, a i sad sam zmjeril sve kaj se zmeriti dalo i dimenzije su iste ko kod serijskog, osim kaj su ferode šire i duže! A gle lik mi je pokazal FLY DELTU i STAGE 6, fly je izgledalo odlično, zbilja kvaliteta se vidi naspram serijskog ali nisag ga zel jer je imal samo koplet sa zvonom za 66€, a zvono mi ne treba ! Pa reko da dodam malo i uzmem S6, dok delta je isto odlična na pogled ali Stage 6 izgleda močnije...dobro to su dojmovi samo, vizualni, dok ferode izgledaju bolje na S6 nego na delti...a i veče su!

Jel mi sad more neko reči ukratko kak se štela STAGE 6... dobil sam 9 utega i crvene i bijele federe...ko je štelal nek mi ukratko veli princip i kak lovi sa kojim federima, i čemu točno služe utezi...i jel bitno u koje rupe ih stavim, i kak se stavljaju tj. u kakvim kombinacijama  :dontknow:

3alfa3:
Jel Stage 6 u katalogu navodi posebno za piaggio i posebno za minarelli? Ako da, onda te lik sj#bo

danc00:
Ma nemam katalog, ali da...drugi kataloški brojevi jesu...rekel mi da je sve identično samo da je drugi kataloški broj! :drunken_smilie: Jer sam ga pital zake na kutiji na deklaraciji piše PIAGGIO, ali k**ra*, dok on meni objašnjava i govori ne razmem ga pol toga...reko ak ne paše da bum mu ga donesel gore i nem imal osmjeh na licu!

Rekel sam mi daj mi fly za mianreli da usporedim, i sve je bilo isto po dimenzijama, a i sad sam ga doma sa šublerom izmjeril i ima dimenzije ko i serijsko, možda milimetar razlike, osim pakni! I polutka ne udara u kvačilo ni niš!

Nego daj mi reci rađe kak se štela taj Bog!? :toothy11:

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2011, 21:36:49 ---Ma nemam katalog, ali da...drugi kataloški brojevi jesu...rekel mi da je sve identično samo da je drugi kataloški broj! :drunken_smilie: Jer sam ga pital zake na kutiji na deklaraciji piše PIAGGIO, ali k**ra*, dok on meni objašnjava i govori ne razmem ga pol toga...reko ak ne paše da bum mu ga donesel gore i nem imal osmjeh na licu!

Rekel sam mi daj mi fly za mianreli da usporedim, i sve je bilo isto po dimenzijama, a i sad sam ga doma sa šublerom izmjeril i ima dimenzije ko i serijsko, možda milimetar razlike, osim pakni! I polutka ne udara u kvačilo ni niš!

Nego daj mi reci rađe kak se štela taj Bog!? :toothy11:

--- Kraj citata ---

Vrati to nazad

pa koji k**ra* su stavili drugi kataloski broj ak je isto? Naravno da nije isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju