Tehnički kutak > Tuning skutera
Kvačilo 107mm za minarelli.... (rubrika vjerovali ili ne :( )
pralas:
jebeno kvacilo,drzi high end bez j****ti
Crazy Kuree:
Inače jako mrzim stage6 proizvode zbog nekvalitete ali kvačilo torque control je odlično, bar što se tiče uloge kvačila, bolje je od delte. Za trajnost i kvalitetu ne znam kad u prijatelja nema mnogo km, a delta traje desetcima tisuća provjereno
ivanm:
RMS je solidno kvačilo za slabije setupe... a kak on misli vozit yasuni R, za to je i više neg dobro.. pralasu je rikavalo na roostu, ali to je normalno, stavio je na njega mhr federe od delte... dakle rms vrijedi tih 35€ i za npr setup do due+ i nardo radi sasvim solidno..
za jače setupe - jače kvačilo..
danc00:
Evo mi odgovora kaj imaju na stanju : "imamo malossi delta, fly, stage 6 mkII, top performance racing, original"
Možda bi i čak uzel RMS da imaju na stanju, mislim da će S6 biti, pa sam se riješil kvačila za dulje razdoblje...samo kak veli Kuree da je kvalitetno a ne ko ostali S6 prooizvodi, makar ja nigdje na netu nisam videl da je iko našel i najmanju manu tog kvačil!
Jebiga ostalo bu neiskorišteno kod mene ali kaj mogu :dontknow:
Fly i TOP također nisu štelajuća, a nebum sad kupoval kvačilo i opet se zajebaval sa federima, a pošto su mi riknuli i plavi federi moral bum 150kn dati još i za to...i muka Isusova dok ih zamjenim! Onda je bolje ovak, skuplje pa sve imam...
Jedino za deltu niš ne znam...
Josip:
--- Citat: danc00 - 12 Srpanj, 2011, 10:29:56 ---Evo mi odgovora kaj imaju na stanju : "imamo malossi delta, fly, stage 6 mkII, top performance racing, original"
Možda bi i čak uzel RMS da imaju na stanju, mislim da će S6 biti, pa sam se riješil kvačila za dulje razdoblje...samo kak veli Kuree da je kvalitetno a ne ko ostali S6 prooizvodi, makar ja nigdje na netu nisam videl da je iko našel i najmanju manu tog kvačil!
Jebiga ostalo bu neiskorišteno kod mene ali kaj mogu :dontknow:
Fly i TOP također nisu štelajuća, a nebum sad kupoval kvačilo i opet se zajebaval sa federima, a pošto su mi riknuli i plavi federi moral bum 150kn dati još i za to...i muka Isusova dok ih zamjenim! Onda je bolje ovak, skuplje pa sve imam...
Jedino za deltu niš ne znam...
--- Kraj citata ---
je da je puno para i da ti je polu iskoristiva investicija ali stelanje ti je pjesma
imam i stage6 mkI i mkII i imam sam rijeci hvale
jes da je jedinicu prije mene stela neki idiot pa su se pojele ferode ali kostaju samo par € imas ih kupit posebno
i sta je zanimljivo svaki S6 dio imas kupit posebno, od polutki, klipa, bolcne, klipnjaca...... sve sve sve
i u pocetku su bili malo traljavi ali sad su ok sta se tice svega :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju