Općenito > Maxiskuteri
Pitanje
Agv46:
Nisam znao da ce u tebi VXR200 doci do chetnika, ali u redu je :). Nije problem shto je napisao, i mali i ja smo iz Srbije, nadam se da nije imao nameru da vredja. Bilo je loshih stvari i sa jedne i sa druge strane, bio sam u Vukovaru pre mozhda 2-3 godine i video, zaista mi je zhao, ali ne mozhesh/te tako generalizovati,ako je 200 ljudi to napravilo,koji su eto igrom sluchaja srbi,ne mora da znachi da su svi srbi loshi,ili da su svi chetnici,ili da svi to podrzhavaju :)...
400km zrachne linije, to je bash dosta, ako je i toliko preoshao svaka chast! :notworthy:
Rossi:
--- Citat: Agv46 - 01 Ožujak, 2008, 08:56:09 ---Nisam znao da ce u tebi VXR200 doci do chetnika, ali u redu je :). Nije problem shto je napisao, i mali i ja smo iz Srbije, nadam se da nije imao nameru da vredja. Bilo je loshih stvari i sa jedne i sa druge strane, bio sam u Vukovaru pre mozhda 2-3 godine i video, zaista mi je zhao, ali ne mozhesh/te tako generalizovati,ako je 200 ljudi to napravilo,koji su eto igrom sluchaja srbi,ne mora da znachi da su svi srbi loshi,ili da su svi chetnici,ili da svi to podrzhavaju :)...
400km zrachne linije, to je bash dosta, ako je i toliko preoshao svaka chast! :notworthy:
--- Kraj citata ---
off:svaka cast za razmisljanje :) takve osobe cijenim :icon_thumright:
a sad na temu---uzmi VXR200 i sigurno neces pogrijesiti :) znam par ljudi koji imaju tak scoot i zadovoljni su pravo....
Agv46:
Naravno,i ja sam chuo samo pozitivno o tom skuteru, u vecini sluchajeva kad pitash za motor uvek ima ona pozitivna strana i ona negativna koja je dovoljna da razmislish opet,ovde to i nije sluchaj,zaista sam chuo samo dobre stvari :)
Tomma:
Ja imam vxr i prezadovoljan sam,motor mi ispinjava sve uvjete,jednostavno neces pogrijesiti ako ga uzmes!!
NE skidam se njega!! :icon_biggrin:
Agv46:
--- Citat: Tomma - 01 Ožujak, 2008, 12:54:09 ---Ja imam vxr i prezadovoljan sam,motor mi ispinjava sve uvjete,jednostavno neces pogrijesiti ako ga uzmes!!
NE skidam se njega!! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Perverznjak :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju