Općenito > Maxiskuteri

Pitanje

<< < (4/10) > >>

Agv46:
Pa dobro, u svakom sluchaju jeftinije od nsr-a odrzhavanje :D...Mislio sam na neku razliku u motoru,da li su neshto znachajno menjali osim design-a, i koliko bih ovako okvirno mogao preci s njim odjednom? (Npr ruta Subotica-Osjek)...

chofus1:

--- Citat: Agv46 - 27 Veljača, 2008, 09:36:13 ---Pa dobro, u svakom sluchaju jeftinije od nsr-a odrzhavanje :D...Mislio sam na neku razliku u motoru,da li su neshto znachajno menjali osim design-a, i koliko bih ovako okvirno mogao preci s njim odjednom? (Npr ruta Subotica-Osjek)...

--- Kraj citata ---

masina je vise manje ista!!!  :icon_thumright: ja sam preso  280+(vise od 280 km) kilometara sa rezervarom jedim!! naime iso sam u pozegu iz vk!! od vk do pozege ima nesto vise od 120 km u jednom smjeru i kad smo krenil nazad doso sam do pola puta i pao sa motora  :laughing6: :laughing6: :laughing6: odvuko motor kuci i jos se vozo vise od 2 tjedna sa rezervarom koji sam natocio prije polaska u pozegu  :laughing7:

a za masinu se nezabrinjavaj, znam jednog lika koji je sa vxr-om preso 1500 km u 48 sati, i to njih dvoje ih je bilo!!

:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Agv46:
Paa, mislim da si me ubedio  :icon_thumright:  Hvala josh jednom :)

ps  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :D

chofus1:

--- Citat: Agv46 - 27 Veljača, 2008, 19:38:37 ---Paa, mislim da si me ubedio  :icon_thumright:  Hvala josh jednom :)

ps  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :D

--- Kraj citata ---

samo je sad stvar ukusa hoces li uzeti stari il novi model!! a i stvar financijskih mogucnosti!!

tako ko got da je u mogucnosti uzeti vxr-a nek se ne dvoumi!!!  :glasses9:

:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Agv46:
Ma verujem, nije izgled najbitniji,ali ono,mozhe se naci povoljno novi vxr,misim noviji po izgledu a on je svakako lep :)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju