Općenito > Maxiskuteri
X9 180ccm lampica ulja
steeef:
--- Citat: sime - 23 Kolovoz, 2011, 20:29:22 ---Svaka čast na slici. Misliš na pumpu vode? Je li pritisak oslabio zbog pumpe ulja ili su ležajevi na radilici pri kraju?
--- Kraj citata ---
a koji su ti simptomi?jel stalno svijetli il ponekad se pali?kolko imaš ulja na mjerici?
sime:
Ima ulja, čak sam prešao na Repsol zbog toga. Lampica se zna ponekad dosta rijetko upaliti na leru, i nakon 3-4 sec se ugasi. Tada se baš na zvuku motora osjeti da je pao tlak ulja i kad se ugasi lampica onda i zvuk postane normalan. Čitao samo negdje da ti motori imaju neku manu na pumpi ulja koja se riješava s nekakvo podloškom ali nigdje detaljnije o tomu ne mogu naći.
steeef:
nisam čul da imaju manu nit imal takvih iskustava..moguće da je uljna otišla..ona ima u sebi dihtung..ili se jednostavno pohabala..kolko km ti ima skuter?
sime:
Ne znam jer sam ga kupio polovnog sa neispravnim satom tako da je teško znati. Motor dobro ide i ne troši ulje. Najbolje onda promijeniti pumpu i njen lanac. Kolika je njena cijena otprilike?
steeef:
--- Citat: sime - 23 Kolovoz, 2011, 20:59:44 ---Ne znam jer sam ga kupio polovnog sa neispravnim satom tako da je teško znati. Motor dobro ide i ne troši ulje. Najbolje onda promijeniti pumpu i njen lanac. Kolika je njena cijena otprilike?
--- Kraj citata ---
za novu ti neznam stvarno kolko košta..izmjeri si pritisak prije nego kaj počneš kopat po skuteru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju