Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox by marko_rox - komentari
doritos:
prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine :icon_biggrin:
litra sim tam, nebuš umro nit bankrotirao. vi bi da ide a da ne troši niš :laughing7:
Drnda:
--- Citat: doritos - 25 Kolovoz, 2011, 23:42:42 ---prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine :icon_biggrin:
litra sim tam, nebuš umro nit bankrotirao. vi bi da ide a da ne troši niš :laughing7:
--- Kraj citata ---
onda ide na prikolici :toothy12: :toothy12:
danc00:
--- Citat: doritos - 25 Kolovoz, 2011, 23:42:42 ---prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne, ozbilno velim, aerox(drevo 70) sa zx-om i 17.5 frgom ak troši iznad 3.5l/100km onda nekaj ne štima....
marko_rox:
--- Citat: danc00 - 25 Kolovoz, 2011, 23:33:28 ---Znači cirka 5l na 150km?
Daj reci setup karburatora i prijenosa....ali trenutnog!
Bez zajebancije, ja radim sa 40kn 150kn, to je 4l.... A kad sam imal 17.5 i sa R-om sam napravil 150km za 30kn=3.5l(tada) ! Znaš i sam imaš slike kilometara u mojoj temi, i to sam ga frljil kolko ide po staroj Zagorskoj...
17.5 je šaran karbuartor i sve prek 3.5l na 100km je bacanje benge, a imaš i ZX! Nekaj te jebe...
--- Kraj citata ---
e pa zato sam i pito jer sam vidil da si ti imo ispod 4L
dell 17,5 phva MD
za iglu nisam siguran na kojem je zubu :dontknow:
glavna dizna 80
rolice polini 4.1
žuti centralni i žuti federi kvačila
--- Kraj citata ---
ja nisam to pital bzvz jer sam vidil da neki trose ispod 4L s tim setupom
a kad radis po 70 km dnevno ispadne ti to dost to su 3-4 rezervara tjedno tak da bi dosta ustedil kad bi trosil 3.5- 4 L :binkybaby:
marko_rox:
imam jedno pitanje
jel stage 6 pro bolji od zx ili je tu negdje imam dobru ponudu :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju