Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox by marko_rox - komentari

<< < (10/24) > >>

doritos:
prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine  :icon_biggrin:

litra sim tam, nebuš umro nit bankrotirao. vi bi da ide a da ne troši niš  :laughing7:

Drnda:

--- Citat: doritos - 25 Kolovoz, 2011, 23:42:42 ---prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine  :icon_biggrin:

litra sim tam, nebuš umro nit bankrotirao. vi bi da ide a da ne troši niš  :laughing7:

--- Kraj citata ---
onda ide na prikolici  :toothy12: :toothy12:

danc00:

--- Citat: doritos - 25 Kolovoz, 2011, 23:42:42 ---prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ne, ozbilno velim, aerox(drevo 70) sa zx-om i 17.5 frgom ak troši iznad 3.5l/100km onda nekaj ne štima....

marko_rox:

--- Citat: danc00 - 25 Kolovoz, 2011, 23:33:28 ---Znači cirka 5l na 150km?

Daj reci setup karburatora i prijenosa....ali trenutnog!

Bez zajebancije, ja radim sa 40kn 150kn, to je 4l.... A kad sam imal 17.5 i sa R-om sam napravil 150km za 30kn=3.5l(tada) ! Znaš i sam imaš slike kilometara u mojoj temi, i to sam ga frljil kolko ide po staroj Zagorskoj...

17.5 je šaran karbuartor i sve prek 3.5l na 100km je bacanje benge, a imaš i ZX! Nekaj te jebe...

--- Kraj citata ---
e pa zato sam i pito jer sam vidil da si ti imo ispod 4L

dell 17,5 phva MD
za iglu nisam siguran na kojem je zubu  :dontknow:
glavna dizna 80
rolice polini 4.1
žuti centralni i žuti federi kvačila

--- Citat: doritos - 25 Kolovoz, 2011, 23:42:42 ---prebacite se na bicikle, troši kolko popiješ tekućine  :icon_biggrin:

litra sim tam, nebuš umro nit bankrotirao. vi bi da ide a da ne troši niš  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ja nisam to pital bzvz jer sam vidil da neki trose ispod 4L s tim setupom
a kad radis po 70 km dnevno ispadne ti to dost to su 3-4 rezervara tjedno tak da bi dosta ustedil kad bi trosil 3.5- 4 L  :binkybaby:

marko_rox:
imam jedno pitanje

jel stage 6 pro bolji od zx ili je tu negdje imam dobru ponudu  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju