Tehnički kutak > Blokade
blokiranje baotiana?
duka:
najlakse i najbolje ti je tu rozu zicu spojit na cdi jer onda skuter nece preko 45 posto je tak blokiran :) provjeri da ti cdi ima svih 6 pinova na sebi i da ti roza zica ide od njega skroz u dekl do kraja di imas jedan sezor okretaja zvona. ak ti je to spojeno i imas cdi s blokadom onda nemas brige :) kad dodje do 45 pocet ce trzat i to je to :D
ChILd_ReBoRn:
ali spojena je ta zica... nikad je nisam ni dirao.. osim ako je pukla u deklu ili na samom CDI-u
Domba:
--- Citat: ChILd_ReBoRn - 09 Srpanj, 2011, 22:10:34 ---ali spojena je ta zica... nikad je nisam ni dirao.. osim ako je pukla u deklu ili na samom CDI-u
--- Kraj citata ---
provjeri tu zicu onaj je blokada.
I otvori dekl, tamo imas pickup, pa ga probaj pocistiti i pogledaj da li je na svom mjestu.
Također pogldaj da li na zvonu kvacila imas magnet koji se vrti okolo i salje pickup signal
ChILd_ReBoRn:
ako otvaram dekl... jel ce mi iscurit ikakvo ulje? da pripremim novo ako treba.. s obzirom da tamo iza tocim ulje za prijenos.. iako mi nema logike da remen bude u ulju... nebi nikad krenuo :)
tomovzo666:
--- Citat: ChILd_ReBoRn - 10 Srpanj, 2011, 15:05:50 ---ako otvaram dekl... jel ce mi iscurit ikakvo ulje? da pripremim novo ako treba.. s obzirom da tamo iza tocim ulje za prijenos.. iako mi nema logike da remen bude u ulju... nebi nikad krenuo :)
--- Kraj citata ---
nece ti iscuriti nimakvo ulje,nemoras se brinuti samo sarafaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju