Općenito > Oprema
Kaciga - 1000 kn kazna za nehomologirane
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 12 Srpanj, 2011, 15:31:59 ---Moja glava moja briga
--- Kraj citata ---
Znaci, iz svog djepa ces platit lijecenje ako stradas bez kacige, a kaciga bi ti umanjila stetu? :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: 3alfa3 - 12 Srpanj, 2011, 15:38:15 ---Znaci, iz svog djepa ces platit lijecenje ako stradas bez kacige, a kaciga bi ti umanjila stetu? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Tako je,vidis kako si ti pametan!!!
::) ::) ::)
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 12 Srpanj, 2011, 15:46:09 ---Tako je,vidis kako si ti pametan!!!
::) ::) ::)
--- Kraj citata ---
Nisam pametan (skromnost mi nalaze da ne tvrdim da sam pametan ;D ), nego mi je blesavo da placam tvoju glupost.
ivanm:
alfa alfa sjeti se sebe kad si imao 15-18 godina gdje ti je pamet bila... nismo ni imali kacige hehe..
ja i kompić na vespi 200PX 120km/h kroz grad :toothy11:
Dionisius:
--- Citat: B.E.R.O. - 12 Srpanj, 2011, 02:29:09 ---Da kazna nije kakva je,i da mi se neda dr#at% sa govnima svaki puta kad me zaustave.
Ja je na skuteru nebi ni dan danas nosio na glavi,kao sto je nisam ni prije nosio dok je bila 50 kn kazna.
;D ;D
Na motociklu da ali na skuteru nema sanse...
:nono: :nono:
--- Kraj citata ---
Svako nek se vozi kako zeli... ali na zalost prije dva dana prijetelj je popio (ne bas previse) i sjeo na bicikl te pao s bicikla na bundeku
na rinzol. Rezultat, fraktura lubanje, pukla kljucna kost, nagnjecenje mozga... nije vozio ni 30 kmh, a bome je i dosta fit decko.
Sranja se događaju i pri takvim brzinama, a kamoli nece na mopedu koji ide i 85 kmh.... :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju