Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg
cvele60:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2011, 15:44:26 ---Koji needlejet i koji polozaj igle?
--- Kraj citata ---
AN needle i drugi zub na igli...A sa tom postavkom mi je i stigo karb -75,w9,ler 45....
danc00:
--- Citat: cvele60 - 10 Srpanj, 2011, 15:50:59 ---AN needle i drugi zub na igli...A sa tom postavkom mi je i stigo karb -75,w9,ler 45....
--- Kraj citata ---
E al ja imam AU needle, pa možda je to razlog kaj imam tolko bogatu smjesu!
Pa velim, španal sam ga max puni gas, čim sam videl da okretaji pri punom gasu nisu onolko visoki ko kod prave smjese znal sam da je bogatija...tj da je dizna prevelika! Pa slikal bi vam sad svječicu ali nema potrebe, pa znate kakva je crna svječica, suha crna i malkice vuče na smeđe kod jedne strane..78-80 dizna bi trebala biti ok!
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 10 Srpanj, 2011, 15:56:08 ---E al ja imam AU needle, pa možda je to razlog kaj imam tolko bogatu smjesu!
Pa velim, španal sam ga max puni gas, čim sam videl da okretaji pri punom gasu nisu onolko visoki ko kod prave smjese znal sam da je bogatija...tj da je dizna prevelika! Pa slikal bi vam sad svječicu ali nema potrebe, pa znate kakva je crna svječica, suha crna i malkice vuče na smeđe kod jedne strane..78-80 dizna bi trebala biti ok!
--- Kraj citata ---
Pripazi samo, jer i sa presiromasnom smjesom su okretaji malo manji - trebas gledat svjecicu
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2011, 16:02:04 ---
Pripazi samo, jer i sa presiromasnom smjesom su okretaji malo manji - trebas gledat svjecicu
--- Kraj citata ---
Smjesa na ful gasu sa 80 diznom je smeđa!
Ali ak gledamo u finese imam problem sa lerom i do pola gasa! Taman kad ga ne frljim i kad se vozim polagano i do pola gasa svječica mi pocrni sa jedne strane, tj bogata je smjesa! Kaj da radim sa vijkom smjese...da ga zavrnem za krug, tak bi mu smanjil gorivo?
Potrošnja mi se povečala za 3dl, jel to premalo ili bi trebal imat veću potrošnju, na 100km je potrošil oko 3.8-3.9L, danas sam bil u Zg pa sam mjeril!
Inače skuter ne trokira, nema stepenice u okretajima kad pustim gas i po zvuku i gasu se nemre prepoznati niš da je karb nepoštelan, samo velim to na manjim otvorima mi je malo crnija svječica...
pralas:
zasarafi saraf zraka do kraja i odvrni za 1 krug,iglu spusti za jedan zub i rjesio si problem!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju