Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg
danc00:
Evo da samo javim kaj je bilo onda sa štelanjem!
Stavil se je po tvorničkim postavkama na skuter sa rupom u airboxu 19mm, pošto je 3alfa3 napisal da nema potrebe za večom pošto je 19mm karb!
I skuter radi u leru ok, malo dimi, i kazaljka ima stepenicu kod puštanja gasa na 3T okr, pa padne na normalnih 1.8T okr. Otpeljam se krug dva, skuter ide i ima momenta na početku i vuče ko blesav ali kasnije koma, pad okretaja pri punom gasu!
Pogledam svječicu, a svječica crna ko dimjačar, baš je ono crna, te vlažna, nije mokra nego vuče na mokro! I reko, idem vratit lulicu 23mm na airbox, pa probam opet, sad je malo još bolje. Odaziv se jako popravil i malo bolje vuče, te na
savjete cvale60 stavim 82 diznu i skuter juri PUNO BOLJE, no na ful gasu nemam one okretaje koje sam imal prije, znači da još treba manja dizna, imam još 80 i 78 dizne, svječicu nisam sad pogledal sa 82 diznom! Ali po iskustvu zaključujem da je i dalje bogatija, poznam po okretajima!
Znači sve je super sa karbom, samo je za moj KIT očito dizna 92 prevelika!
A ako neko bira između obične i RACING verzije ja mu toplo preporučam RACING, jer karb je milina za štelat naspram običnog :icon_thumright: Lagana izmjena igle, lakše nego na običnom, a dizna se mijenja samo kroz čašicu...ne diraš niš ni ne skidaš niš :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: danc00 - 10 Srpanj, 2011, 00:36:58 ---Evo da samo javim kaj je bilo onda sa štelanjem!
Stavil se je po tvorničkim postavkama na skuter sa rupom u airboxu 19mm, pošto je 3alfa3 napisal da nema potrebe za večom pošto je 19mm karb!
I skuter radi u leru ok, malo dimi, i kazaljka ima stepenicu kod puštanja gasa na 3T okr, pa padne na normalnih 1.8T okr. Otpeljam se krug dva, skuter ide i ima momenta na početku i vuče ko blesav ali kasnije koma, pad okretaja pri punom gasu!
Pogledam svječicu, a svječica crna ko dimjačar, baš je ono crna, te vlažna, nije mokra nego vuče na mokro! I reko, idem vratit lulicu 23mm na airbox, pa probam opet, sad je malo još bolje. Odaziv se jako popravil i malo bolje vuče, te na
savjete cvale60 stavim 82 diznu i skuter juri PUNO BOLJE, no na ful gasu nemam one okretaje koje sam imal prije, znači da još treba manja dizna, imam još 80 i 78 dizne, svječicu nisam sad pogledal sa 82 diznom! Ali po iskustvu zaključujem da je i dalje bogatija, poznam po okretajima!
Znači sve je super sa karbom, samo je za moj KIT očito dizna 92 prevelika!
A ako neko bira između obične i RACING verzije ja mu toplo preporučam RACING, jer karb je milina za štelat naspram običnog :icon_thumright: Lagana izmjena igle, lakše nego na običnom, a dizna se mijenja samo kroz čašicu...ne diraš niš ni ne skidaš niš :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemoj se zezat kontrola sviječice obavezno :icon_thumright:
danc00:
Jebiga, nisam stignul napraviti kontrolu moral sam hitno dalje, al hvala Bogu nisam se prevaril, ajd ipak poznam svoj motorin :icon_thumright:
Svječica je i dalje crna sa 82 diznom, nejde mi i dalje u glavu ali ajde, i još je lulica na airboxu 23mm!
Ali svječica ide na smeđe, znači do glavne dizne je, crna je sa nijansama smeđe, sad bum del 80 diznu pa bum onda videl...
Jel moguče da mi je potrebna tolko manja dizna? :dontknow: j****u još imam samo 80 i78 dizne :laughing7: manje nemam!
cvele60:
Obavezno provera na full gasu svecice pa smanjuj dalje...Ja sam gus malossijev vozio sa 75diznom uz w9 iglu...Sad sam sa 85 na s6 sportu al AC ipak trazi malo vecu diznu...
3alfa3:
--- Citat: cvele60 - 10 Srpanj, 2011, 15:38:25 ---Ja sam gus malossijev vozio sa 75diznom uz w9 iglu..
--- Kraj citata ---
Koji needlejet i koji polozaj igle?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju