Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Dellorto RACING Edition MKII, 19mm phbg

<< < (3/15) > >>

danc00:
Eeee, to ! Jer znam da kad sam raskopal "obični DS" onda je bil taj difuzor sa rupicama, a kad sam raskopal ovaj sad di imam je samo cijevčica...pa mi bilo čudno!

Ok, thx  :icon_thumright:

Onda znači da sam sad dobilj bolji karb, tj sa boljim setupom, i nekak mi se čini da je ovaj BE malo polje ubiti kao da je sa finijim nožem tokaren iznutra, običan DS dellorto je bil tokaren sa vjerojatno grubljim nožem jer se vidla obrada, dok ovaj BE ima dosta finu završnu obradu ne vide se tragovi noža!

Bero:

--- Citat: danc00 - 09 Srpanj, 2011, 10:09:12 ---Eeee, to ! Jer znam da kad sam raskopal "obični DS" onda je bil taj difuzor sa rupicama, a kad sam raskopal ovaj sad di imam je samo cijevčica...pa mi bilo čudno!

Ok, thx  :icon_thumright:

Onda znači da sam sad dobilj bolji karb, tj sa boljim setupom, i nekak mi se čini da je ovaj BE malo polje ubiti kao da je sa finijim nožem tokaren iznutra, običan DS dellorto je bil tokaren sa vjerojatno grubljim nožem jer se vidla obrada, dok ovaj BE ima dosta finu završnu obradu ne vide se tragovi noža!

--- Kraj citata ---

Drago mi je da sam točno odgovorio. Možeš biti izrazito sretan što si dobio ovaj difuzor, jer stalno čitam da ekipa uopće ne želi vozit sa AN difuzorom (vozio sam neko vrijeme)

Ova finija obrada venturija se da rješiti poliranjem istog. Držao sam 2 malossi 19 karba, jedan je bio tvornički poliran, a drugi nije.. makar su bili tek raspakirani

Svoj sam osobno polirao:

danc00:
Uf, tvoj je pic pic...a zasad mi se ne da polirat  ;D

Evo karb je postavljen, sve radi, i ler gas i odaziv sve je poštelano u milimetar već tvornički...

Ali ljudi moji svječica mi je ŽIVI CRNAC  ;D , na svim otvorima, i u punom gasu i sa polovicom...

Moram iglu za jedan zub spustit i diznu oko 85 stavit....al odaziv i moment je tu, vidi se razlika naspram 17.5  :icon_thumright:

pralas:
koja je sada dizna?

danc00:
Gore ti piše, 92!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju