Općenito > Slike i filmovi o skuterima

BLACK-TEAM

<< < (9/18) > >>

vpucko:
de sta ste napali covjeka? lijepo je pokazao skutere i sto on slaze i u cem je problem?
sta onda svakoga tko base pocne slagat odma posprdat kako ti imas nesto brze doma? sta onda bi svi trebali highend slagat ili sta?

black-rox:

--- Citat: BlitzMan - 05 Ožujak, 2008, 00:44:50 ---da i to iznenađenje vidimo......2 fast i tcr ces moc sanjat zato molim te ljepo...lako je kupit bcd plastike i stavit gore sta ne ??

slozi ti to pa da vidimo, kad bih ja govorio stavit cu sliek skutera kad sve bude gotovo do zadnjeg detalja mogu slobodno cekat jos 100 g. jer nikad kraja... a ovo krom i to dam se kladit da svaberaj i sveđani imaju takvog a ti kad stavis slike ja ti stavim sliku identicnog

e da i daj link di su ti svabe pohvalile skuter, aj molim te da i to vidim kak se dive i tko pise oni sta imaju ciganiju na skuteru i neke vatre i zx kromani a kad ti odgovori neki bas styler ( btw... pogle im vecinu skutera sta imaju na sebi od dijelova na masini i kak izgledaju) sam takvi prolaze na stylu ;) kroma i ostalog sam vidio kod kikija i vidi se samo vecinom skupi pare i naruci ;)

svaka cast na tvom trudu i svemu al nema se sta govorit kad tu pol skutera fali ;)

--- Kraj citata ---

Ja sam rekal da sam htio bi kupil FA2ST ILI TCR,a meni je ovaj od stage6 dovoljan,jer ja taj scoot ne mislim uopće ni voziti,ja sam to slagal iz gušta jer sam to zamislil i to sam odlučio složiti,a ne vjerujem da ćeš naći takvoga,moj je gotov kad ja kažem da je gotovo,a ne za 100 godina,sada je ponovno sav raskopan link ima samo par prijatelja i zoki_NRG i niko više,a slike ću staviti kada bude sve gotovo. Još jednom naglašavam scooter nije za vožnju,tako da mi je nebitno koliko ide.
A tvoj speedfight-takvih ima na netu koliko oćeš isti rep isti prednji kraj,i šta ako je high-end ko da je jedini u Hrvatskoj slaže se još puno toga samo se niko ne hvali.

Svaka čast na trudu,ali nema se tu isto šta govoriti kad pol skutera fali....

...VULIN...:
ja opet kazen da ja nepodcjenjujen nicji rad, ali gle za to poliranje triba vrimena pogotovo ako si naruke radija to je neki plus, ali koliko vidin po slikama nisi nijednu plastiku preradija, kupia si djelove sa SA i to stavia, nisi blokove taka, nisi cyl taka, i to je to.

ta masina je dosta dobra, i to ce ici dosta brzo i bez preradivanja, al jbt to sigurno nije nesto cemu bi se svabe divile, odi na forum.scooterforum.net pa ces viditi...

to je to od mene, sad serite protiv mene i govorite sto ocete al ja san svoje misljenje reka, a ako si ti stu skut stavija da bi drugi mogli doci i reci ajmeee presavrsen ovo ono a nezelis primiti kritiku tvoj problem

@mrcina, ne pjenin se ja nikome...

EOD sto se mene tice

black-rox:

--- Citat: ...VULIN... - 05 Ožujak, 2008, 09:17:33 ---ja opet kazen da ja nepodcjenjujen nicji rad, ali gle za to poliranje triba vrimena pogotovo ako si naruke radija to je neki plus, ali koliko vidin po slikama nisi nijednu plastiku preradija, kupia si djelove sa SA i to stavia, nisi blokove taka, nisi cyl taka, i to je to.

ta masina je dosta dobra, i to ce ici dosta brzo i bez preradivanja, al jbt to sigurno nije nesto cemu bi se svabe divile, odi na forum.scooterforum.net pa ces viditi...

to je to od mene, sad serite protiv mene i govorite sto ocete al ja san svoje misljenje reka, a ako si ti stu skut stavija da bi drugi mogli doci i reci ajmeee presavrsen ovo ono a nezelis primiti kritiku tvoj problem

@mrcina, ne pjenin se ja nikome...

EOD sto se mene tice

--- Kraj citata ---
Sve sam poliral na ruke,i još nije sve gotovo,to je velika muka za raditi,plastike su samo neke malo dorađene,a imam još jedan set koji ću full preraditi i tako da ću imati dva seta plastika,a mašinu neću ništa portat ni dirati jer mi je ovo sasvim dovoljno,kad budem htio neke brzine kupiti ću si motor :icon_thumright:
A ja nisam nikakve slike tu još stavil ovih par slika šta je na blogu to je staro preko godinu i pol tako da se tu nema šta puno vidjeti i ovdje nisam predstavljal svoj scoot nego je tu jedan mali filmić od Black-Teama

A kome se sviđa ok,a kome ne isto ok ja ne podcjenjujem ničiji rad,ako ko može bolje neka ja ga podržavam i daj malo napiši šta imaš na svom scootu baš me zanima :icon_thumright:

...VULIN...:
na mon nrg-u je tpr kojeg cu preradivati, blokovi ce biti preradeni, top radilica, roost auspuh, delta, multivar, karba sad nema jer san ga stavia na zipa a i nace je bia 19, al ici ce 24+ , prisa san sa tn setupon oko 500km i opet san ga rastavia jer sad iden u prerade cilindra i bloka samo triban poci uzeti bijaks, plastike ce sve biti detaljno preradene, zadnji kraj san vec pocea i to ce biti cili spojen, sad je u crno-biloj kombinaciji uz neke plave sitnice, tako cu ga i nakon sredivanja plastika opet ofarbati jer mu nekako najbolje stoji, felge, rama i blok ce ici na plastificiranje i tako... iden sitnicu po sitnicu jer triba dosta truda i sto je najgore dosta novaca a toga se nikad nema dosta lol...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju