Općenito > Slike i filmovi o skuterima

BLACK-TEAM

<< < (6/18) > >>

black-rox:

--- Citat: pitaNS - 18 Veljača, 2008, 09:22:20 ---black rox a jel se zna datum kada ćemo ga moći videti?  :notworthy:

ja se moram pripremiti srčka da me ne strefi...čaša vode i šećer pored kompa... :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Pa nije sad da će te strefit srce,ali ja se nadam da će ti se sviđati,a datum se još nezna jer se još neki dijelovi čekaju,a i malo sam u gužvi,posal,trenutno radim sp180,speedfighta i beverlya 250  pa neću da žurim da ne fušam ako sam mogal toliko vremena izdržat mogu još par mjeseci izdržat :icon_thumright: :hello:

pitaNS:
he, možeš ti izdržati ali mi ne možemo... daj te slikeeee! ! !  :protest: :protest:

Šalim se ja naravno, samo ti to uredno radi i ne fušari pa da do aprila bude prava pravcata bomba od scoota, a sviđaće mi se sigurno jer si rekao da će biti crno hrom kombinacija a od toga nema bolje!  :icon_thumright:

...VULIN...:

--- Citat: black-rox - 17 Veljača, 2008, 22:42:09 ---
--- Citat: ...VULIN... - 17 Veljača, 2008, 22:12:14 ---svabe se iznenadile kad su vidili da ima rox ko tvoj u hr???

a brat bratu ima ih 50 jacih i po necem posebnijih nego tvoj, ako cemo brojati i ove sa utrka ima ih jedno 80

--- Kraj citata ---

Da svidjelo im se nisu mogli vjerovat da je iz HR,a tu ga još niko nije ni vidio osim Black-Teama,a da ima jačih neka ima to me ne brine,a kad ga vidiš ćeš promjeniti mišljenje :toothy9:

I još jednom kažem dosta prepucavanja :frajer:

--- Kraj citata ---

a sto iman minjati misljenje, to je najobicniji midrace, i ja u garazi iman nesto puno jace...

black-rox:

--- Citat: ...VULIN... - 21 Veljača, 2008, 16:19:23 ---
--- Citat: black-rox - 17 Veljača, 2008, 22:42:09 ---
--- Citat: ...VULIN... - 17 Veljača, 2008, 22:12:14 ---svabe se iznenadile kad su vidili da ima rox ko tvoj u hr???

a brat bratu ima ih 50 jacih i po necem posebnijih nego tvoj, ako cemo brojati i ove sa utrka ima ih jedno 80

--- Kraj citata ---

Da svidjelo im se nisu mogli vjerovat da je iz HR,a tu ga još niko nije ni vidio osim Black-Teama,a da ima jačih neka ima to me ne brine,a kad ga vidiš ćeš promjeniti mišljenje :toothy9:

I još jednom kažem dosta prepucavanja :frajer:

--- Kraj citata ---

a sto iman minjati misljenje, to je najobicniji midrace, i ja u garazi iman nesto puno jace...

--- Kraj citata ---

Lako za jače meni i nije bitno toliko ta jačina da mi je bitna nebi ni razmišljal kupil bi FA2ST ili TCR,style je bitan :o

mrcina:
da ti si ko oni nabrijano japanci koji sve i svašta stave na skut zbog stajlinga a ne zbog brzine .

ljepše je vidjeti sređen skuter nego skuter koji liči na očerupanu kokoš koja je pretrčala etiopiju i nazvala se najbržom kokoši n svijetu.

samo ti to polako sređuj i ne obaziri se na komentare nekih mladaca koji neznaju niš nego 2 fast 2 speed.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju