Općenito > Slike i filmovi o skuterima

BLACK-TEAM

<< < (3/18) > >>

black-rox:

--- Citat: BlitzMan - 14 Veljača, 2008, 19:20:20 ---cek serijale sve ??

imamo i mi sa peugeot foruma svoj filmic di su prave rakete  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Da za sada su samo farbani,ali radi se na tome da ne budu serijale :toothy12:

Prava raketa se slaže minareli engine  :icon_thumright:

http://black-rox.blogspot.com/search/label/My%20Black-rox%20project

I za koju godinu se kupuje SXV 550 ili Tuono 1000 tako da mi se više neda ulagat u derbia puno jer sam na roxa potrošio da sam već mogal kupit pravi motor,a još nije ni blizu kraj ::)

zoki_NRG:

--- Citat: BlitzMan - 14 Veljača, 2008, 19:20:20 ---cek serijale sve ??

imamo i mi sa peugeot foruma svoj filmic di su prave rakete  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
meni je bitno da motor lijepo izgleda, zato sam ispoliro poklopac, sredio undertail, rezo plastiku savitljivu, stavi bocnu i jos ju krivio, zmigavce sa scooter attcka, motor je prefarban u boju bmw-a i na suncu baca na ljubicasto, stavio sam preradeni aupuh serijski, muziku imam, sad cu narucit sa scooter attacka, podnice izrezane, i kurblu kromiranu, a poslje yasuni R, i variomat...
pogledaj black-team rox, kad ga vidis gotovog mislit ces da je neki nabrijani svabo to radio za natjecanja, sto se tice runnera VX, prvo estetika, pa masina...
imamo mi u teamu shitfighta koji riga vatru, evo ti filmic....

zoki_NRG:
evo moje, jos nije ni priblizno kakav ce bit, jos ce sjest yasuni, variomat...podnice, kurbla, pa cak kad se skupi love veliki diskovi i svacega...

BlitzMan:
nista extra rox....
standard midrace, kad probas high end cilindar na Mikuni 28TM ili Kaihin 28 ili nekoj necopy i sfusanoj frgi ces vidit sta je 2t powaa a ne taj sheet od stage 6 PWK, imao sam ju pa znam sta je i kak se stela i kak radi na promjenama vremena............

imas ti tu jos jaaakoooo puno posla a jos k tome vidim samo kupljene stvari nista portano i slagano i kemijano to je plug and play a svabe tak ne rade kak ti kazes zoki neg kod njih su s6r cilindri sa potpisima ne ovo........  :frajer:

zoki scotter attack  :toothy12: :toothy12: podnice i kič :D:D:D:D:D looolll

sorry al morao sam :D

black-rox:

--- Citat: BlitzMan - 15 Veljača, 2008, 00:06:37 ---nista extra rox....
standard midrace, kad probas high end cilindar na Mikuni 28TM ili Kaihin 28 ili nekoj necopy i sfusanoj frgi ces vidit sta je 2t powaa a ne taj sheet od stage 6 PWK, imao sam ju pa znam sta je i kak se stela i kak radi na promjenama vremena............

imas ti tu jos jaaakoooo puno posla a jos k tome vidim samo kupljene stvari nista portano i slagano i kemijano to je plug and play a svabe tak ne rade kak ti kazes zoki neg kod njih su s6r cilindri sa potpisima ne ovo........  :frajer:

zoki scotter attack  :toothy12: :toothy12: podnice i kič :D:D:D:D:D looolll

sorry al morao sam :D

--- Kraj citata ---

Ko prvo scoot se ne slaže za trke nego je slagan samo za style i složeno je sve osim mašine,samo još nije za javnost,a mene boli k**ra* za te potpise po cilindrima,a da karburator od stage6 ne valja,a keihen valja pa stage6 je kopija keihena lol  :laughing7:
Da i kad sam bil stavil slike od roxa na švabski forum i rekal im da sam iz hrvatske nisu mogli vjerovat da u HR ima takav scooter..
I samo da kažem sve su to baje možeš ti to portat koliko hoćeš i kemijat,kad probaš pravi motor onda ćeš reć da je sve to shit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju