Tehnički kutak > Styling skutera
deklo
black-rox:
--- Citat: robert - 10 Veljača, 2008, 17:55:13 ---moguće je u HR kromirati ali kako sam ja večeras čuo preskupo!
za kromiranje dekla platio bi oko 1000 kuna! ne hvala, onda radije naručim ovaj tnt deklo!
--- Kraj citata ---
Ja sam zvao sve moguće u HR i dobio isti odgovor ne kromiramo aluminij,sada tražim u sloveniji i njemačkoj di ima,ali kod nas 0 bodova :icon_thumright:
robert:
e vidiš to nisam pitao! nisam ni rekao za aluminij!
nema šanse da nešto u sloveniju šaljem ili bilo gdje! cjena + poštarina + ako imaš peh i carina onda se više isplati kupiti gotovo!
black-rox:
--- Citat: robert - 10 Veljača, 2008, 20:30:51 ---e vidiš to nisam pitao! nisam ni rekao za aluminij!
nema šanse da nešto u sloveniju šaljem ili bilo gdje! cjena + poštarina + ako imaš peh i carina onda se više isplati kupiti gotovo!
--- Kraj citata ---
Ma meni nije problem ni slovenija ni njemačka jer to odem s autom blizu mi je u njemačkoj imam rodbinu pa mi oni to riješe i nema ni carine ni poštarine ni ničega samo moram se raspitat :icon_thumright:
zoki_NRG:
za moj pak takvi poklopci se ne mogu ni naruciti, pa sam moro polirat
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 10 Veljača, 2008, 12:46:13 ---aj nek neko nabaci sliku kako je na speedfightu to izbuseno
--- Kraj citata ---
ja sam na svom izbusio dekl,pogledaj pod moj projekt :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju