Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 SP Black Soul '11
Drnda:
ma i sa ovim glupostima, ako u startu sve lijepo poslozi to traje isto kao i serijala ako ne i duze.. :icon_thumright:
Zika:
prelijep,malo ruzan onaj blatobran zadnji,al ovo sve 5 :icon_thumright: :icon_thumright:
aprilia area 51:
prelijepa gilera....neki dan sam onako malo obilazio auto kuce u osijeku da vidim sta ima...i udem u auto kucu duo i cim sam uso taj runner mi je omdah upao u oci...jednostavno je motor prelijep...gledo sam ga predobro je odradeno sve...ovi zlatni detalji jako lijepo pasu i one karbon plastike dolje kod nogu di su i fuseri za suvozaca....motor je prejeben...sretno i cuvaj to...
Miki-speedy:
--- Citat: aprilia area 51 - 05 Rujan, 2011, 19:18:15 ---prelijepa gilera....neki dan sam onako malo obilazio auto kuce u osijeku da vidim sta ima...i udem u auto kucu duo i cim sam uso taj runner mi je omdah upao u oci...jednostavno je motor prelijep...gledo sam ga predobro je odradeno sve...ovi zlatni detalji jako lijepo pasu i one karbon plastike dolje kod nogu di su i fuseri za suvozaca....motor je prejeben...sretno i cuvaj to...
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Matej28:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju