Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP Black Soul '11

<< < (12/23) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: EmirF121 - 11 Srpanj, 2011, 23:05:32 ---Skuter jeste lijep i sve to. Ali kako lopovi izvlače pare na novom look-u  :angry7:

--- Kraj citata ---
meni nije jasno zašto ljudi kupuju runnera, a još više mi nije jasno zašto kad kupe skuter govore da neće niš stavljat gore kad će za 2-3 mjeseca pitat dal je bolje za due+ 19 il 21 karb  :toothy12: :laughing6:

ovaj crni mi se sviđa, jednostavan i kad gruneš neki setup nemože te nitko ufatit  :icon_biggrin:

EmirF121:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Srpanj, 2011, 10:14:43 ---meni nije jasno zašto ljudi kupuju runnera, a još više mi nije jasno zašto kad kupe skuter govore da neće niš stavljat gore kad će za 2-3 mjeseca pitat dal je bolje za due+ 19 il 21 karb  :toothy12: :laughing6:

ovaj crni mi se sviđa, jednostavan i kad gruneš neki setup nemože te nitko ufatit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Hahaha, upravu si. Bit će tako za koji mjesec.  :laughing6:

foxy571:

--- Citat: Loris Ri - 13 Srpanj, 2011, 00:33:25 ---to je donekle istina....ja sam svog vx-a platio 1800e imo je 2000km,2006,bez crtice,bio na svakom servisu,motor je mazen pazen vozio samo preko ljeta,ja kune u njega nisam ulozio sta se tice masine,a plastike sam stavio sta bi inace na istom takvom novom napravio,znaci usteda 17000kn......takvih se uvjek nade samo treba malo strpljenja a ne se zaletat jer ces kasnije zalit....

--- Kraj citata ---
sve je to u redu,a mogao si naletit na motor koji je izrauban do kraja..imao si srece..:D

Loris Ri:

--- Citat: foxy571 - 14 Srpanj, 2011, 20:50:00 ---sve je to u redu,a mogao si naletit na motor koji je izrauban do kraja..imao si srece..:D

--- Kraj citata ---
a mogo sam,pa ga nebi uzeo.... :icon_tongue: :icon_tongue:   al uvijek se isplati malo sacekat bolju priliku....

bela_injection:
lijep runner ali nekako su mi drazi stariji modeli..ljepsi su mi..al sta je je..ovaj runner je super  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju