Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 SP Black Soul '11

<< < (8/23) > >>

ghostride666:
zaista prelijepa gilera. nemoj se samo zaletavati stavljat svakakve gluposti na njega. kada skupiš pare i kada ga fino razradiš staviš si kromiranog zx-a i multivara i miran si, to je provjerena kombinacija, iči će puno bolje, neće ti puno više trošiti i na miru si bar 20 000km uz redovne servise, a stavljanje kiteva, radililica, kuplunga... to ti je rupa bez dna to je uvijek šarafljenje i stalni popravci, štelanje, izvlačenje većih okretaja itd itd...

JeRa:
ma plan je vec tu.. nakon 4-5 tisuča , gore idu R i multivar i tu je kraj sto se tice tuninga. :icon_thumright:

EmirF121:

--- Citat: JeRa - 11 Srpanj, 2011, 21:44:12 ---ma plan je vec tu.. nakon 4-5 tisuča , gore idu R i multivar i tu je kraj sto se tice tuninga. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Da da sigurno, tako su svi i počeli. Završit ćeš ti na 70ccm ili na bb-u.  :dontknow:

To čudo košta 3000 eura?  :angry7:

JeRa:

--- Citat: EmirF121 - 11 Srpanj, 2011, 21:50:19 ---Da da sigurno, tako su svi i počeli. Završit ćeš ti na 70ccm ili na bb-u.  :dontknow:

To čudo košta 3000 eura?  :angry7:

--- Kraj citata ---

ne , nit imam znanja , ni volje, al niti mi se da trosit puno vremena na to.. bitno je voziti se i za  to skut i sluzi  :icon_thumright:

u principu je , al mene izasla nest malo vise od 19 000 kn... sreden nekakav popust i tako.

EmirF121:
Skuter jeste lijep i sve to. Ali kako lopovi izvlače pare na novom look-u  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju