Ostalo > Motocikli
Auspuh
dejvid:
Pomažu vanserijski auspusi na malim 4T motorima, ono 125-200 ccm ili je ista priča kao i sa skuterima? Recimo yamaha ybr 125 sa kuceljom? Treba onda štelovati karb ili nešto?
neer:
pa pricalo se tu po forumu da ima neki spuh koji dize snagu za 2 konja ali meni to sumnjivo ipak je to 4t power
ChRiStIaN:
--- Citat: neer - 09 Veljača, 2008, 16:26:54 ---pa pricalo se tu po forumu da ima neki spuh koji dize snagu za 2 konja ali meni to sumnjivo ipak je to 4t power
--- Kraj citata ---
da, i prednji disk da je jos 4 konja daj lol molim te...gluposti!
naravno da dobis na snazi, uz odgovarajucu popratnu mehaniku, mislim na rolice, federe i to...mozda ces trebat nastelat fergazer malo...a zvuk ce bit brutala...
dejvid:
--- Citat: dejvid - 09 Veljača, 2008, 16:10:14 ---Pomažu vanserijski auspusi na malim 4T motorima, ono 125-200 ccm ili je ista priča kao i sa skuterima? Recimo yamaha ybr 125 sa kuceljom? Treba onda štelovati karb ili nešto?
--- Kraj citata ---
Hehe :angry7: , ovo je u podrubrici motocikli, ja sam pitao za motocikle s brzinama i kvačilom, a ne skutere, za skutere znam :icon_thumright:
neer:
--- Citat: KicHo7 - 09 Veljača, 2008, 18:02:04 ---
--- Citat: neer - 09 Veljača, 2008, 16:26:54 ---pa pricalo se tu po forumu da ima neki spuh koji dize snagu za 2 konja ali meni to sumnjivo ipak je to 4t power
--- Kraj citata ---
da, i prednji disk da je jos 4 konja daj lol molim te...gluposti!
naravno da dobis na snazi, uz odgovarajucu popratnu mehaniku, mislim na rolice, federe i to...mozda ces trebat nastelat fergazer malo...a zvuk ce bit brutala...
--- Kraj citata ---
pa rekao sam sumnjivo mi je to...ali da se tako naglo dize konjaza motora nevjerujem pa me uvjeravajte :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju