Tehnički kutak > Injection

DiTech teroija, zašto nema rezonancije i zašto karb sa spuhom nas preleti =)

<< < (6/24) > >>

nrg extreme:

--- Citat: Pupo - 07 Srpanj, 2011, 17:14:05 ---Pa ima injekšn

http://www.it.vespa.com/#/vespa/IT/it/Modelli/Vespa-GTS-Super/Vespa-GTS-Super-125-ie

http://www.it.vespa.com/#/vespa/IT/it/Modelli/Vespa-GTS-Super/Vespa-GTS-Super-300

--- Kraj citata ---
Da ali to su 4-t ja sam mislio na 2-t,link koji sam dao odnosi se na 2-t BB vespu.
Kako misliš jesu isti ko i ditech?
Slično je,imaju injektor,lamda sondu ako se ne varam ko i auti ali su 4-t
pa ima razlike u tehnologiji. :dontknow:

Pupo:

--- Citat: nrg extreme - 07 Srpanj, 2011, 17:17:54 ---Da ali to su 4-t ja sam mislio na 2-t,link koji sam dao odnosi se na 2-t BB vespu.
Kako misliš jesu isti ko i ditech?
Slično je,imaju injektor,lamda sondu ako se ne varam ko i auti ali su 4-t
pa ima razlike u tehnologiji. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Da, da, imaš pravo. Ja sam zabrijao malo tj. nisam obratio pozornost na taj sitni detalj 2t il 4t  :sad1: Mora da je zbog ove vrućine.

nrg extreme:

--- Citat: Pupo - 07 Srpanj, 2011, 17:20:04 ---Da, da, imaš pravo. Ja sam zabrijao malo tj. nisam obratio pozornost na taj sitni detalj 2t il 4t  :sad1: Mora da je zbog ove vrućine.

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
 :cevru:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Pupo - 07 Srpanj, 2011, 17:09:28 ---Jesu ovi veći skuteri tipa 300ie i slični, isti racku kao 50 ditech il je to opet neš slično al drugačije?

--- Kraj citata ---
drugačije,drugačije su pumpe, injektori, čak neznam ni dal veći skuteri imaju kompresor, nisam raskopavao nikad

što se ulja tiče, sa jednom litrom se pređe vjerovali ili ne  3500km uz srednju potrošnju 2,7l/100km

ja neznam koliko je to % mješavina ali jedna stvar je sigurno, podmazivanje je jako dobro riješeno jer ja mislim da se to ulje jako dobro izmješa sa zrakom i pod tlakom ide nešto na injektor a nešto kroz usisne kanale, uglavnom meni je mašina bila podmazana iber dobro + kad sam rastavio blokove u karteru je ležala lokvica ulja  :o

Zeljac:
ovo ivo sta kaze za ulje potrosnja je sig takva to sam se ja uvjerio al ne brojim kilometre ja sam sipam kad upali lampica ali ovo za podmazivanje istina jako je dobro i ja svaki put kad sam rastavljo ditecha imo sam ulja u blokovima da je iscurilo jedino me sad zanima koje je najbolje topivo tak na gorivo dok dode na vrh klipa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju