Tehnički kutak > Garaža
Moj VXR !!!
steeef:
--- Citat: kimcovit - 25 Rujan, 2011, 22:02:13 ---Da malo osviježim temu!!
Malo se radilo na skuteru:
skinut je zadnji blatobran, napravljen držač tablice i stavljeni manji žmigavci to je kaj se tiče stylinga, imao sam i malu nezgodu - pukel mi je remen pa kad se već mijenjalo kupil sam i Polini speed control.
Sad je sve to na skuteru, izmjenjeno i ono ulje iza kod zadnjeg kotača, doliveno ulje u kočnicama i poravnata ručka zadnje kočnice.
P.S. Hvala steefu na obavljenom super poslu i prodaji svog polinija.
--- Kraj citata ---
toe ulje getribe ;) bilo je baš ljepe boje haha
eto vidiš da se i ručica da poravnat da bude skoro ko nova bez tragova ravnanja..
ak si ti zadovaljan i ja sam..
skuter je u super stanju,ima par ogrebotina i toe to.
pravilno održavanje i samo gasss :icon_thumright:
kimcovit:
--- Citat: steeef - 26 Rujan, 2011, 15:08:30 ---toe ulje getribe ;) bilo je baš ljepe boje haha
eto vidiš da se i ručica da poravnat da bude skoro ko nova bez tragova ravnanja..
ak si ti zadovaljan i ja sam..
skuter je u super stanju,ima par ogrebotina i toe to.
pravilno održavanje i samo gasss :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala na ispravci - kaj se tiče ulja (kaj je iza getriba??? - ja sam mislil da je to za zadnji kotač :icon_scratch:)
kimcovit:
--- Citat: Jump33r - 26 Rujan, 2011, 01:27:26 ---Dobar motoric ka sta san vec reka al ova tablica je meni pod velikin kuton.(puno si je iskrivija) :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kut je odličan - mislim zbog poljevanja iza, sve ostaje pod tablicom.
A to mi je bio cilj, jer meni se osobno ne sviđa onaj zadnji blatobran, a i nikak nisam mogel procijeniti koliko mi je guma potrošena, kad sam ga skinul imal sam kaj za videti - tak da sad prva investicaja su zadnje pakne a onda gume.....
steeef:
--- Citat: kimcovit - 26 Rujan, 2011, 22:13:34 ---Hvala na ispravci - kaj se tiče ulja (kaj je iza getriba??? - ja sam mislil da je to za zadnji kotač :icon_scratch:)
--- Kraj citata ---
da,getriba je to iza,na osovinu na koju ide kotac je sekundar a osovina u deklu na kojoj je zvono i kuplung je primar..
Jump33r:
--- Citat: kimcovit - 26 Rujan, 2011, 22:17:33 ---Kut je odličan - mislim zbog poljevanja iza, sve ostaje pod tablicom.
A to mi je bio cilj, jer meni se osobno ne sviđa onaj zadnji blatobran, a i nikak nisam mogel procijeniti koliko mi je guma potrošena, kad sam ga skinul imal sam kaj za videti - tak da sad prva investicaja su zadnje pakne a onda gume.....
--- Kraj citata ---
ako ti je samo do prskanja to se moze rjesit sa blatobranon od nrg-a koji ide na kolo. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju