Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini Corsa--HEBO Manston Replica za Aerox !?

<< < (10/17) > >>

doritos:

--- Citat: animatrix - 10 Srpanj, 2011, 13:46:57 ---Airsal T6 Racing sa mahle klipom?  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Airsal sam imao i nisu kvalitetni cilindri,nicasil i završna obrada, klip je zakon na airsalu, bar na onom kojem sam ja imao( vertex ) dok je u nekim drugim cilindrima airsal mahle klip, ne kuzim...

Parmakit je medju jačim RACING cilindrima, oko 16-17ks navodno moze razvijati uz popratne stvari...TO nije za tebe nikako i tvoj set up, bar trenutni set up...

ako se očeš voziti i da imaš neki jači kit onda definitivno Replica  :icon_thumright:

ivanm:
da, mhr replicu, makar rabljenu u dobrom stanju ak je čuvana, nađeš za 100€..

danc00:

--- Citat: ivanm - 10 Srpanj, 2011, 17:17:05 ---da, mhr replicu, makar rabljenu u dobrom stanju ak je čuvana, nađeš za 100€..

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
To je jedini način na koji bum ju kupil...teško da bum izdvojil 200€ za malo jači kit od ovoga di sad imam, osim ak ne dobiim na kladi :icon_tongue:!

@doritos- hvala  :icon_thumright:

Jet Force C-tech:

a cuj za cilindar koji kosta 150 eur a ima 12ph "uz ostale komponente" je tobar kit, samo stavis neki bolji klip i to je to...a replika 250 eur sa isto 12 ph "ovo su cjene za jet force " pa sto bi dao za repliku 100 eur radje bi sebi uzeo npr usis i prirubnicu !!!

Jet Force C-tech:

--- Citat: doritos - 10 Srpanj, 2011, 17:15:05 ---Airsal sam imao i nisu kvalitetni cilindri,nicasil i završna obrada, klip je zakon na airsalu, bar na onom kojem sam ja imao( vertex ) dok je u nekim drugim cilindrima airsal mahle klip, ne kuzim...

Parmakit je medju jačim RACING cilindrima, oko 16-17ks navodno moze razvijati uz popratne stvari...TO nije za tebe nikako i tvoj set up, bar trenutni set up...

ako se očeš voziti i da imaš neki jači kit onda definitivno Replica  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a cuj za cilindar koji kosta 150 eur a ima 12ph "uz ostale komponente" je tobar kit, samo stavis neki bolji klip i to je to...a replika 250 eur sa isto 12 ph "ovo su cjene za jet force " pa sto bi dao za repliku 100 eur radje bi sebi uzeo npr usis i prirubnicu !!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju