Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway focus 50

(1/2) > >>

p.o.d.:
gdje se nalazi čašica od fergazera na focusu na kojoj ispuštam kondenzaciju ili ako neko ima šemu ili sliku neka mi pošalje.

p.o.d.:
sam sam otkrio gdje se nalazi, pa da vam prenesem ako bi tko imao takav problem.
iza zracnog filtera odozdo, nalazi se jedna cjevcica koja ide direktno iz fergazera, i nije nigdje spojena.
ona je odvod. s lijeve strane pored zracnog filtera ima prolaz za sarafnciger i tu je saraf koji morate okrenuti par krugova
dok smece ne pocne curiti van. pustite da iscuri oko o,5 dcl i stegnite ali ne prejako nego taman toliko da prestane curiti.
sledeci korak je paljenje malo duze verglati dok ne povuce gorivo. ugodna voznja ljubiteljima keeway skutera jer su i vise nego dobri za tu cijenu.

Crazy Kuree:
? i ? to ti ko prvo nije smeće već gorivo iz čašice i tu nema nikakvog smeća ni ničeg osim čistog goriva... ::)

p.o.d.:
u pravu si ali se u casici skupi kondenzacija tako da ako ga duze vrijeme ne palis moras ispustiti to sto se nakupilo, tako su mi bar objasnili u keeway servisu, ali mozda ti znas bolje. mozda bi trebao potraziti posao servisera.

SlowRider:
I ja sam nekada znao zateci malo vode u casici.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju